tiistai 31. tammikuuta 2017

Mahtava Netpunk naureskelee Janitskinille: ulkomaalaiset kähvelsivät Suomi Ensin kassan



On tuon mvlehden ja Janitskinin jutut silkkaa surrealismia ja dadaa.

Tänään paskalehti, kauniisti sanottuna mvlehti, ”uutisoi” Suomi Ensin –yhdistyksen sisäisistä kärhämistä. Jollakin on kyrpä  otsassa niin tanakasti, että Ilja esittää paskalehdessään ylimääräistä jäsenkokousta.  Enpä ole lainkaan yllättynyt, että tuolla yhdistyksellä on sisäisiä kärhämiä päivästä yksi alkaen.

Ei ole oikein uskottavaa, että Suomi Ensin yhdistyksen yksi puheenjohtajista on nimeltään Mario Argenta; ei varsinkaan kun heppu ei edes ole edes suomalainen.

Paskalehti: Koska jäsenrekisterimme ja tilitietomme ovat amerikkalaisen Mario Argentan, ranskalaisen Michel Paulatin ja suomenruotsalaisen Margaret Palmroth-Paulatin hallussa, koitamme MV-lehden ja Facebook-tiedotuksen kautta tavoittaa niitä jäsenmaksun maksaneita, jotka haluavat ylimääräistä yhdistyksen kokousta.

Ihan huippua, että Suomi Ensin –yhdistyksen johtopaikat ovat ulkomaalaisten hallussa. Suorastaan briljanttia! Ja tästä asiasta Kuhmon oma ”kosmopoliitti” ja venäjäntrolli Janitskin jaksaa nillittää. Kertoo aika paljon näiden uusfasistien organisointikyvyistä. Sitten vielä suomenruotsalainen: ihan silkkaa surrealismia ja dadaa. Mahtavaa häröilyä!

Paskalehden jutun perusteella voisi päätellä, että ulkomaalaisvahvistukset ovat kähveltäneet kassan ja skipanneet koko maan.

Voi vittu, tuolta Janitskinilta ja kumppaneilta ei onnistu mikään.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti