sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Patmoksen Juha Ahvio on kuin Göbbels



Sunnuntaina 6.9.2015 Patmoksen propagandaministerinä toimi vuorollaan Juha Ahvio kirjoittamalla otsikolla Syyrian pakolaistilanne maahanmuuttojihadin valossa. Taannoin epäilin Juha Ahvio olevan sekoamassa ehkä lopullisesti. Tällä kertaa Ahvio pystyi sentään esittämään koherenttia tekstiä.

Ahvion argumentit ovat toistoa amerikkalaisen uskonnollisen oikeiston retoriikasta. Jos Ahvio ei ole sekomassa, niin hän muodostaa Patmoksen poliittisen siiven. Tosin amerikkalainen uskonnollinen oikeisto ja sekopäisyys ovat yhteneviä.

Ahvio titteli ainakin joskus oli tutkimusjohtaja. Mitä tutkittavaa Patmoksella on? Taitaa Ahvio tutkia enimmäkseen Patmoksen tilejä. Tai voihan sitä tutkia myös poliittisen propagandan vaikutusta. Ahvion propaganda on amerikkalaisuuden lisäksi höystetty Göbbelsin metodilla: mitä röyhkeämpi vale, sen parempi!
Sitten henkilökohtainen kysymys Juha Ahviolle: osaatko itse analysoida irrationaalisia pelkojasi?

Ahvion tekstimassa on teekutsu-liikkeelle tyypillistä vyörytystä, joka on jollain käsittämättömällä logiikalla sovitettu Euroopan oloihin. Tekstin substanssiarvo on jotakuinkin nolla. 

Ahvio mielellään nimeää lähteensä epämääräisesti viitaten näihin lähteisiin dokumentoituina ja hyvin dokumentoituina. Koskaan Ahvio ei mainitse, mistä nämä lähteet olisivat kokonaisuudessaan luettavissa. Aivan ensimmäiseksi tulee mieleen, että Ahvio käyttää lähteitään yhtä epärehellisesti kuin Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatka. Puolimatkahan esitti perin epärehellisen lausunnon Eduskunnalle. 

Arvelen, että Ahvio on menettänyt uskonsa, mutta roikkuu mukana Patmoksen propagandakoneistossa sekä rahan että kuvitellun vallan takia. Voihan sitä itsensä niinkin tuntea tärkeäksi. Kovin on vain politisoitunutta ”lähetyssäätiön” toiminta nykyään. En kyllä muuten usko, että Patmoksen pääjehu Mellerkään olisi koskaan paljon perustanut uskosta. Hän on jonkin sortin alkemisti tehden paskasta kultaa.

Amerikkalaisen oikeiston tapaan kaikki on Barack Obaman syytä. Tuon näkemyksen kannattajat jättävät aina mainitsematta, että yksittäinen suurin syyllinen oli edellinen Yhdysvaltain presidentti George W. Bush. GWB aloitti sodan aivan väärää valtiota, Irakia, vastaan, kun suurimmat syylliset löytyivät siitä läheltä. Lisäksi todisteet Irakin joukkotuhoaseista olivat tekaistuja. Mitään sellaisia ei koskaan Irakista löytynyt.

Pasifismi ei ole koskaan ollut äärilaidan ”uskovien” hyve. Ahvio ja kollegat pitävät väkivaltaa aina suotavana, jos se vain palvelee heidän agendaansa. Mikä tahansa väkivalta on oikeutettua, kunhan se tehdään Raamatun jumalan nimissä.

Ahvion maailmassa kristittyjen tulisi varmaan toimia kuin Taleban. Onneksi sekulaari lainsäädäntö estää Ahviota toimimasta vakaumuksensa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti