keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Huutavat evankelistat - tänään katsellaan videoita



Miksi nämä evankelistoiksi itsensä julistaneet lähes aina huutavat puheenvuoronsa? Uskovatko he, että yleisöön tekee suuremman vaikutuksen, jos huutaa kurkku suorana. Ainakaan esiintymistaitoisiksi näitä pellejä ei voi kutsua. Katsoessaan videoita näistä huijareista, tulee pian johtopäätökseen, että he ovat hulluja, mutta vielä hullumpaa on yleisö, joka pitää näitä pähkähullusti käyttäytyviä evankelistoja millään tavoin merkittävänä.
Aikoinaan Jouko Turkan johtamassa teatterikoulussa nämä evankelistat olisivat saaneet koulutusta myös räkimisessä ja paskanheitossa, mutta toisaalta evankelistojen jutut ovat pelkkää huutamalla tehtyä paskanheittoa, joten eiköhän se riitä tällä erää.

Tässä Veli Saarikallen huutoshow teemalla Turpa kiinni!

Seuraavaksi Veli Saarikalle esittää pienen pornoshwon huutamalla:

Seuraavaksi joku Harri ja vähän myöhemmin Veli Saarikalle huutavat. Tämä videon ollut esillä tässäkin blogissa ennenkin, mutta video on niin häiriintynyttä settiä ja shittiä, että uusinta on tarpeen. Voi vittu mitä myötähäpeää se aiheuttaa. Älkää tukehtuko nauruun!

Ammattikonnista Markku Veilo on yksi huutajista. Tässä vain yksi esimerkeistä:

Tässä Jonathan Bell, kanadalaissyntyinen ei pelkästään huutava vaan myös kirkuva amerikkalaisessa kaapelikanavan ohjelmassa:

Ei vittu, Youtube on loputon aarreaitta kaikista hölmöimpien evankelistojen idiotismin palastamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti