tiistai 1. syyskuuta 2015

Leif Nummela valehteli röyhkeästi



Uusi Tie verkkojulkaisun pääkirjoitussivulla 25.8.2015 Leif Nummela esitti taas kerran röyhkeitä valeita. 

Jo otsikko, Kuoleman kulttuuri leviää kristinuskon väistyessä, on epätosi. Kaikkialla missä maallistuminen on edennyt (esim. Skandinavian maat) väkivaltarikollisuus on vähentynyt. Samoin on käynyt korruptiolle. Vähäisen rikollisuuden ja maallistumisen välillä on selvä korrelaatio.

Kristinusko on jo pelkästään Raamatun perusteella kuoleman kulttuurin edustaja Jahven hääräillessä suurimpana täysin moraaliltaan ala-arvoisena teurastajana. Raamattu on kertomus Jumalan maanisesta väkivaltaisuudesta. Yhden kirjan ”opetusten” perusteella uskovat ovat parin tuhannen vuoden ajan onnistuneet levittämään raamatullista kuoleman kulttuuria, mutta enää näin kuvottavaa väkivaltaa ei voi pitää muuna kuin vastenmielisenä jäänteenä barbaarisesta uskosta. Kristinusko on ollut kaikin puolin haitallista ihmiskunnalle.

Kirjoituksensa ensimmäisessä kappaleessa Leif Nummela valehtelee kuin pikku-Pinokkio.

Kesän aikana on julkaistu useita uutisia, jotka osoittavat, miten kuoleman kulttuuri ja ihmisarvon alennusmyynti leviää sitä myöten, kun Raamatun opetus hyvästä ja pahasta ajetaan taka-alalle länsimaissa.

Asia on juuri päinvastoin kuin Nummela tuossa väittää. Ihmisarvo ja ihmisoikeudet ovat kunniassa kaikkialla missä Raamatun barbaarisesta väkivaltaisesta maailmankuvasta ideaalina yhteiskuntamuotona on luovuttu. 

Maallistumisen myötä, lisättynä sivistyksellä, suuri kansan enemmistö on nähnyt uskonnon haitat. Vähitellen ihmiset kyllä oppivat elämään sovussa toistensa kanssa kunhan luopuvat primitiivisestä taikauskostaan.

Raamatun opetukset hyvästä ja pahasta eivät sovellu muuhun kuin alkeelliseen teokratiaan, jossa valtaapitävät perustelevat mielivaltaisen toimintatapansa pyhäksi väitetyllä kirjalla. Tosin tuo kirja on primitiivisten ihmisten primitiivisille ihmisille kirjoittama, eikä täten kelpaa ohjeeksi kenellekään, joka pitää ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa yhteiskunnan perustana.

Ensin kerrottiin kristillisen järjestön salaa kuvaamista keskusteluvideoista, jotka paljastivat, että Yhdysvalloissa suuri aborttijärjestö Planned Parenthood näyttää olevan sekaantunut abortoitujen vauvojen osien myyntiin.
Ilmeisesti Nummela katsoo uskonsa oikeuttavan näin röyhkeän valeen. Uskovat ovatkin erinomaisia valehtelemaan. Nummelan kaltaiset konnat kuuluvat valehtelijoiden kärkijoukkoon.

Vain kolme prosentti Planned Parenthoodin toiminnasta on millään tavoin tekemisissä aborttien kanssa. Muu 97 prosenttia on naisille kohdistettuja terveyspalveluita, ehkäisyneuvontaa, perhesuunnittelua jne.

Nummelan kaltaisten patriarkaaliseen teokratiaan tähtäävien, maskuliinisuudestaan epävarmojen keski-ikäisten miesten, agendana on päästä hallitsemaan naisten kehoa ja kehontoimintoja. Tämä on juuri raamatullista kuoleman kulttuuria, johon vain uskovat pystyvät.

Lisäksi Planned Parenthood- skandaali on osoittautunut uskovien masinoimaksi lokakampanjaksi. Videoita on editoitu ja väärennetty, jotta Planned Parenthoodin toiminta saataisiin näyttämään mahdollisimman epäedullisessa valossa. Vain uskovat pystyvät näin epärehelliseen toimintaan.

Leif Nummelan moraali on läpimätä. Oppiiko Nummela puhuman koskaan totta? En usko, ei hyvältä näytä.

Nummelan kirjoituksen voi käydä lukemassa tuolta:

Tässä yksi artikkeli Planned Parenthoodin tapauksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti