perjantai 13. tammikuuta 2017

Juha Sipilä viimeinen lestadiolainen ministeri?



Monen monta kertaa olen esittänyt hypoteesin, että uskonnollinen usko diskvalifioi kenet tahansa mistä tahansa tehtäväksi; näin vaikka tuolla tehtävällä ei olisi mitään uskonnollista merkitystä.

Edellisessä hallituksessa silloin sisäministerinä toiminut viidesläinen Päivi Räsänen teki kaikkensa saadakseen viiden tähden idiootin arvonimen ja onnistuikin pyrkimyksissään hyvin. Nykyisessä hallituksessa pääministeri rauhansanalaiseen mafian osastoon kuuluva Juha Sipilä on kovaa vauhtia tavoittamassa Räsäsen idioottimaisuuden.

Hallitus ei toimi kuin herännäiskristillinen seurakunta. Nepotismi ja korruptio rehottavat näissä jeesusmafian organisaatioissa. Toimittajiakaan ei oikein sovi kurmuuttaa kuten seurakuntalaisia. Uskonnollisesta taustastaan johtuen pääministeri on kelvoton johtamaan yhtään mitään, ei edes sitä mielipuolien puuhakerhoa, jota seurakunnaksi kutsutaan.

Uskonnollisissa fundamentalistisissa piireissä väärinkäytöksistä vaietaan, jota seurakunnan maine ei tärveltyisi. Vaientamiseen käytetään kaikki mahdolliset keinot, myös ne laittomat. Sama ei päde politiikkaan, talouselämään yms. Tätä menoa Sipilä on pian valtakunnan oikeudessa vastaamassa ketkuilustaan ja konnailustaan kuten teki Kauko Juhantalo pari vuosikymmentä sitten.

Vaikka Sipilä pyrkii pitämään matalaa profiilia uskonsa suhteen, niin onhan se ihan selvää, että usko saa pääministerin harkintakyvyn pettämään pahan kerran. Lestadiolaista ministeriä tuskin nähdään ihan pian, eikä kyllä nähdä viidesläistäkään.

On aivan mahtavaa, että nämä uskovat tunaroivat kaiken. Uskontojen haitallinen vaikutus tulee näkyvästi ilmi sellaisellekin, joka ei noita asioita niin läheisesti seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti