tiistai 31. tammikuuta 2017

Reinikaisen blogi liian hapokasta Seurakuntalaiselle



Eilen tämä seniili ukko ja nuoren-maan-kreationisti, Pekka Reinikainen, julkaisi uuden bloginsa vakiopaikallaan Seurakuntalaisessa.

Aika pian tuo kirjoitus, jonka otsikko oli Miksi kaikki vihaavat Trumpia?, katosi Seurakuntalaisen sivuilta. Sen verran pöhinää Reinkainen sai aikaan, että homoeroottinen putinintrolli Ilja Janitskin siteerasi Reinikaista (ja Jouko Pihoa) omassa paskalehdessään.

Kuten niin monta kertaa aiemminkin hätiin tuli Patmos, joka antoi tilaa Reinikaiselle julkaisemalla tuon eilen poistetun kirjoituksen. Patmos onkin moraalittomien paskiaisten hiekkalaatikko. Kun kreationisti puhuu politiikkaa, niin paljon ei voi odottaa. Reinikainen jopa onnistui reilusti alittamaan odotukset. Se on kova meriitti.

Tuolla Patmoksen sivuilla nämä ”tosiuskovat” patmoslaiset suorastaan ylistivät Reinikaisen propagoimaa trumpismia. Se kertoo jo todella paljon sekä Reinikaisesta että kommentoijista.

Patmos uppoaa entistä syvemmälle, mitä enemmän näille ”reinikaisille” annetaan tilaa. Sellainen olisi kyllä oikein suotavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti