keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Anti-mvlehti: Janitskinilla kyrpä otsassa korruptiosta



mv-lehden pääjehua, tuomittua rikollista ja paatunutta paskanpuhujaa Ilja Janitskinia, näyttää kismittävän Venäjän tippuminen vähiten korruptoituneiden maiden listalla sijalle 131. Koska Iljalla ei älykkyys riitä asian kommentoimiseen, niin asialle on laitettu Juha Molari, joka kirjoitti jutun otsikolla: Transparency Internationalin korruptioindeksi rankaisee ”populisteja”.

Janitskinilla on ihan kyrpä otsassa asian takia ja Molarilla vaan pieni kulli. Kyllä paatuneita paskanpuhujia kyrpii se, että Suomi on säilyttänyt asemansa hyvin em. listalla. Pudotusta edellisestä vuodesta oli peräti yksi pykälä nykyisen sijoituksen ollessa kolmas. Edellä ovat Tanska ja Uusi-Seelanti.

Janitskin ja hänen kätyrinsä eivät saa Suomesta korruptoitunutta yhteiskuntaa; ei vaikka mvlehti väittää paljastavansa suomalaisen korruption. Tähän mennessä mvlehden näytöt ovat olemattomat. Kaiketi Suomessakin esiintyy korruptiota, mutta ei siinä mittakaavassa kuin Janitskin ja Molari väittävät. Faktat eivät ole koskaan olleet mvlehden bravuureita. Poikkeuksia sääntöön ei ole vielä nähty.

mvlehden ”toimituskuntaa” tuntuu myös kyrpivän se, että aivan faktoihin pohjatuen Transparancy International esittää, että maissa joissa populismi on vahvasti esillä, siellä myös on vahvaa korruptiota. Eihän sellainen sovi populistien ajatusmaailmaan. No puhuihan se Trumpin edustaja ”vaihtoehtoisista faktoista”.

Lopulta kaiken takana on moneen kertaa debunkattu salaliitto, jonka pääpiruna häärii itse George Soros. Soros on jo seniili vanha ukko, eikä täten hääri yhtään missään. Joku saattaa toki hänen valtuuttamanaan tehdä ja sanoa jotain, mutta ei koskaan sellaista, mitä mvlehti väittää heidän sanovan. Kyllähän näitä Illuminaatin kaltaisia salaliittoja löytää milloin mistäkin, mutta eivät nekään hätkäytä yhtä kertaa enempää, kun faktat ja perusteet väitteiden osalta ovat aina sellaista huttua kuin mvlehden tapauksessa.

Älkää helkkarissa sulkea mvlehteä, koska se on Suomen kreisein viihdejulkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti