sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Aasinlakki 4/2017 Laura Huhtasaarelle



Aasinlakki menee viikolla 4/2017 kansanedustaja Laura Huhtasaarelle, vaikka muitakin hyviä ehdokkaista palkinnon saajaksi löytyi.

Huhtasaari julkaisi sekä Uuden Suomen Puheenvuorossa että puolueensa äänenkannattajassa, Suomen Uutisissa, blogin otsikolla: Amerikkalaiset saivat presidentikseen miehen! Eivät hiirtä.

Aina kun Huhtasaari sanoo ihan mitä tahansa, niin melko varmasti hän sanoo jotain Aasinlakki-palkinnon arvoista. Tälläkään kertaa ei tapahtunut poikkeusta sääntöön.

Kova on uho Huhtasaarella, mutta silti juttu on pienen pelokkaan tytön sepustus asioista, joihin hänellä ei ole mitään vaikutusmahdollisuuksia. Silmiinpistävää on myös jo etukäteen uhriutuminen. Huhtasaari kyllä tietää, ettei hänen jutuissaan ole päätä eikä häntää; ei mitään validia ja relevanttia mielipidettä.

Trump-viha alkaa olla jo koomista ja pelottavaa. Vaalit on käyty ja nyt pitää lähteä näistä lähtökohdista. Kaikki tietävät, että Hitleriin vertaaminen on yksi isoimpia loukkauksia. Suomen poliitikkoja oli mukana marssilla, jossa Trumpia verrattiin Hitleriin. Onko todellakin Suomen etu kenkkuilla Yhdysvalloille? 

Huhtasaarella ei vain ole tilannetajua, ei sitten minkään asian suhteen. Tuskin sellaista voi edes odottaa henkilöltä, jonka ainoa ”meriitti” on kuuluminen perussuomalaisten kristofasistiseen siipeen. Lienevätkö kaikki muutkin Suomen uskonnonopettajat Huhtasaaren kaltaisia puhuvia aaseja? Tuskin sentään.

Ehkä Laura Huhtasaari haluaisi olla Suomen Kellyanne Conway?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti