torstai 5. tammikuuta 2017

Päivi Räsänen yllyttää taas rikoksiin



Jokavuotiset teologiset opintopäivät järjestettiin tällä kertaa kristofasistisen fundamentalismin linnakkeessa Suomen Raamattuopistolla.

Vuodesta toiseen teologisilla opintopäivillä esitetään aina ne taantumuksellisimmat ajatukset. Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta, kun yhtenä pääesiintyjänä oli ankeuden apostoli Päivi Räsänen. Aina kun Päkä sanoo jotain, se tietää ongelmia. Tällä kertaa Päkä esitti 20 teesiä, joiden pohjalta oletettavasti pitäisi tarkastella politiikan ja uskonnon suhdetta.

Nyt kun tasa-arvoinen avioliitto toteutuu Räsäsen raivosta huolimatta, niin raivolle on löytynyt uusi kohde – eutanasia. Viime aikoina Päkä ei ole sanonut mitään, johon ei jollakin tavoin yhdistyisi eutanasian vastustaminen. Sen mitä Päkä ei suo itselleen, hän ei soisi kenellekään muulle. Toivottavasti Facebookin Paskapuhemittari tarttuu Päkän puheisiin, koska Päkän jutut ovat säännöllisesti 100% paskapuhetta.

Ensimmäiset neljä Räsäsen teesiä ovat ihan puuta heinää ja viidennessä teesissä Päkä laukoo: Vaikka kansankirkkomme on enemmistökirkko, kristillisellä uskolla ei ole enää Suomessa enemmistöasemaa. Kerrankin Päivi Räsänen puhuu totta! Tämä on jo kovin poikkeuksellista.

Kuudes teesi on taas puppua, mutta seitsemäs teesi kuuluu: Kirkolta odotetaan viidennen käskyn selitystä aikana, jolloin gallupeissa lähes 80 % suomalaisista on ilmaissut kannattavansa eutanasialakia. Kuka odottaa ja miksi? Päivi Räsänenkö? On aivan mahtavaa, että suomalaiset ovat noin edistyksellisiä, vaikka Päivin päässä asuva mielikuvitusolento pahoittaakin siitä mielensä.

Yhdennessätoista teesissä Päkä taas unelmoi: Mitä kauemmas yhteiskunta irrottautuu kristillisestä etiikasta, sitä suuremmaksi nousee tarve tarkistaa luonnollisen moraalilain päätelmiä erityisen ilmoituksen, Jumalan sanan valossa. Tuon tasoisten selvästi epätosien väitteiden debunkkaamisen tämäkin blogi on käyttänyt jo kolmatta vuotta. Päkä teesissä ei nyt vaan mikään pidä paikkaansa.

Viidestoista teesi yllyttää suomalaisia rikoksiin: Jumalaa tulee totella enemmän kuin ihmisiä. Tällä teesillä Päkä palaa vuosien takaiseen teemaansa, jolla Suomen laki ei olisikaan velvoittava, koska Raamattu ja Suomen laki ovat jotakuinkin kaikessa erimielisiä. Mahtaa Päkää vituttaa kun Suomi ei olekaan teonomiaan perustuva teokratia. Päkälle heilahtaa häkki, jos hän noudattaa tuota teesiään.

Päivi Räsänen tulisi vihdoin saattaa juridiseen edesvastuuseen rikolliseen toimintaan yllyttämisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti