maanantai 30. tammikuuta 2017

Kristofasistit kovilla - Persut räyhäävät Uudessa Suomessa



Viime päivinä on taantumuksellisilla piireillä olleet kovat ajat. Heidän puolijumalansa Donald Trump on saanut kylmää kyytiä kaikilla rintamilla. Tällaisen johtopäätökseen voi tulla lukemalla Uuden Suomen Puheenvuoro-palstaa.

Saattaahan tuon persujen aktivoitumisen taustalla olla lähenevät kuntavaalitkin. Heidän oma verkkojulkaisunsa Suomen Uutiset on niin pieni ja näkymätön foorumi, että kaikki vähänkään enemmän huomiota saavat julkaisut kelpaavat persuille.

Jokainen blogikirjoittaja, joka ilmoittaa puoluekannakseen Perussuomalaiset, toistaa lähes sanasta sanaan samaa asiaa: maahanmuuttajat sitä, maahanmuuttajat tätä…Vanhukset joutuvat heitteille, kun maahanmuuttajiin käytetään jokin summa rahaa.

Paljon näitä persujen perusteettomia väitteitä oiotaan. Argumenteiksihan noita väitteitä ei voi sanoa; korkeintaan yleiseksi meteliksi ja hälyksi. Heidän kirjoituksensa ovat Uudessa Suomessa niin heppoisia, ettei niitä pian viitsi oikoa kukaan. Maailmalla tapahtuu juuri nyt suuria asioita ja kaikki mitä Amerikan kristofasistiset piirit tekevät, sataa meidän liberaalien pussiin täällä Suomessakin, ei siis persujen.

Äärikonservatiivisuus siinä muodossaan, mitä Trump ja taustajoukot sekä suomalaiset persut edustavat, kärsii kuolonkouristuksiaan. Tämä taitaa olla se viimeinen kerta kun kristofasistit pääsevät pullistelemaan.. Pian he ovat vain yksi ikävä luku historiankirjoissa. Kristofasistisen konservatiivisuuden aika on ohi. Viimeinen näytös on käynnissä, sitten esirippu laskee, eikä aplodeja anneta.

Myös Suomessa persut veikkasivat väärää hevosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti