tiistai 31. tammikuuta 2017

Ryppyjä rakkaudessa? Janistkin itkee kuin jätetty teinipoika



Kristofasisteja edustava Terhi Kiemunki ja ihan muuten vaan tavallinen fasisti, Ilja Janitskin, ovat ajautuneet tukkanuottasille. Asiasta raportoi Janitskin omassa paskalehdessään ja taisi olla niin, että asia oli esillä jossain toisessakin verkkojulkaisussa.

Olisiko tämän fasistisen pariskunnan syytä mennä parisuhdeterapiaan? Kummankaan kommunikaatiotaidot eivät ole päätä huimaavia, mutta ei fasisteilta sellaista voi edes odottaa. Heille tuttu ja turvallinen metodi on ”nyrkkiä silmään”.

Kiemunki väittää, ettei hän kannata Janitskinin paskalehteä, mvlehteä. Kiemunki myös ilmoittaa eroavansa tuon paskalehden Facebook-ryhmästä.

Tästä Iljalla oli kyrpä ihan otsassa. Janitskin nillittää asiasta väittämällä, että Kiemunki olisi lähetellyt juttuvinkkejä ja jopa luonnostellut itsestään kertovan jutun.

Olipa asia miten tahansa, niin ryppyjä on rakkaudessa. Ilja itkee kuin jätetyksi tullut teini: Älä luota Kiemunkiin. Hän on todistetusti valehtelija. Älä äänestä valehtelijaa.

Tuon viimeisen virkkeen perusteella kenenkään ei pitäisi äänestään Janistkiniakaan, jos heppu nyt joskus asettuu ehdolle joissain vaaleissa.

Netpunk jää seuraamaan tätä ihmissuhdedraamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti