torstai 19. tammikuuta 2017

Aito Avioliitto ry se vaan jaksaa



Hiljaista on ollut näin alkuvuodesta kritiikkirintamalla. Juuri mitään mielenkiintoista uutta ei ole tapahtunut.

Aito Avioliitto ry sentään yrittää rimpuilla spn-avioliittolakia vastaan. Eilen yhdistyksen puheenjohtaja, Susanna Koivula, julkaisi tiedotteen, joka sisälsi eduskunnan perustuslaki- ja lakivaliokunnan jäsenten yhteystiedot. Eivät ne yhteystiedot mitään salaisuuksia ole, löytyvät ihan eduskunnan omilta verkkosivuilta.

Koivula kiihotti fundamentalisteja ottamaan yhteyttä noihin kansanedustajiin ja vaatimaan spn-avioliittolain kumoamista. Eivätköhän jo kaikki kansanedustajat ole tässä asiassa kantansa ratkaisseet paljon aiemmin? Spn-avioliittolain liitännäislait on nekin hyväksytty selvällä enemmistöllä, joten asia on taputeltu valmiiksi.

Sitä paitsi viime vuonnahan jokainen kansanedustaja sai lahjana Tapio Puolimatkan kirjan; halusipa kansanedustaja ko. kirjan tai ei. Viimeistään tuon kirjan perusteellahan kaikkien kansanedustajien olisi tullut kääntyä ”homoliittojen” vastustajiksi. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Joko kirja ei vakuuttanut ketään tai sitten aitoavioiden rukouksia ei kuultu, todennäköisesti molemmat.

Kun aitoavioiden proggis meni reisille, niin keskustelupalstojen perusteella seuraava kohde on vireille pantu kansalaisaloite eutanasian laillistamisesta Suomessa. Siihen debattiin minäkin olen osallistunut palstalla jos toisella.

Sitkeitä sissejä nuo fundikset: tappelevat tuulimyllyjä vastaan kuin Don Quijote. Tulokset heidän kannaltaan ovat ihan katastrofaalisia. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti