lauantai 28. tammikuuta 2017

PS-Nuoret, naiset synnytyskoneiksi nyrkin ja hellan väliin



PS-Nuorten tuore puheenjohtaja, Samuli Voutila, on taas avannut sanaisen arkkunsa. Heppu onkin ollut viime päivinä kovin puheliaalla tuulella. Ilmeisesti tämä uusi puheenjohtaja pyrkii tekemään pesäeroa edeltäjäänsä Sebastian Tynkkysen. Tynkkysen viimeaikainen meriittihän on ollut sakkotuomio.

Vuotilan kannanotto on hyvässä linjassa persujen kristofasistisen suuntauksen kanssa. Tällä kertaa Voutila ja kumppanit pyrkivät palauttamaan naiset nyrkin ja hellan väliin; samalla kertaa naiset palautetaan nyrkin ja kullin väliin synnytyskoneiksi.

Perussuomalaiset Nuoret haluaa palauttaa kotiäitien sekä -isien kunnian.
Nykyisin Suomessa kyseiset henkilöt nähdään “vanhoillisina” tai “tasa-arvoa” heikentävänä asiana, ja yhteiskunnallinen keskustelu on lähinnä painottunut päivähoidon ympärille. Meidän mielestämme on vanhempien asia jääkö jompikumpi kotiin hoitamaan lapsia, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila painottaa.

Ei noiden tuossa mainittujen ryhmien kunnia ole mihinkään kadonnut. Ei myöskään heidän valinnanvapautensa.  On aivan selvää, että päivähoidosta puhutaan, koska kotiin jääminen on yhä harvemman vanhemman ensisijainen vaihtoehto. Kyse on ole pelkästään rahasta vaan myös itsensä toteuttamisesta muutenkin kuin lisääntymisautomaattina. Sellainen perhemalli on Suomessa jo mennyttä maailmaa ja tuskin palaa, vaikka Vuotila kuinka kiukuttelisi.

PS-Nuorten mielestä Suomessa on hyökätty kunniallisia, lapsiaan rakastavia vanhempia vastaan.
Arvoliberaalit pyrkivät pakottamaan lapset vanhempiensa hellästä hoidosta päiväkoteihin entistäkin nuorempana. Tätä perustellaan usein lapsen edulla ja tasa-arvolla. Oikeaa tasa-arvoa on se, että perheet saavat päättää näistä asioista itse, Voutila toteaa.

Kun mitään relevanttia sanottavaa ei ole, niin oikein hyväksi strategiaksi osoittautuu jälleen kerran olkiukon mäiskiminen. Sitä paitsi kukaan ei ole kyseenalaistanut perheen valinnanvapautta tämänkään asian suhteen. Olipa tuo Voutilan kommentti sentimentaalista roskaa kaikin puolin.

Olkiukkojen rakentaminen onkin ihan välttämätöntä, jotta asian saisi edes etäisesti liitettyä aiheeseen. Tämä on jo niin nähtyä, eikä sellainen taida upota kehenkään; ei edes peruspersuihin.

Perussuomalaiset Nuoret järjestää alkuvuonna 2017 kunnianpalautuskampanjan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kampanja nostaa ansaitsemaansa arvostukseen sellaiset suomalaiset toimijat, ryhmät ja henkilöt, joiden maine on perusteettomasti julkisuudessa loattu.

Tämä oli kuin suoraan Janitskinin viihdejulkaisusta, mvlehdestä. Vai oikein vielä kampanja? Just joo. Sillähän sitä asiat muuttuvat. Muuttuvat kyllä, mutta aivan päinvastaiseen suuntaan kuin PS-Nuoret haikailevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti