tiistai 31. tammikuuta 2017

Ryppyjä Tuksu Tukiaisen ja Janitskinin rakkaudessa?



Taitaa olla tuo mvlehden toimitus pelkästään Ilja Janitskin itse. Joku ”molari” jotain kirjoittelee, mutta sekopäisimmät jutut ovat aina Iljan itsensä ja jonkin hypoteettisen ”toimituksen” käsialaa.

Muutama päivä sitten Janitskinin paskalehti julkaisi kuvakavalkadin Miss Helsingistä (Sephora Ikalaba) ja Tuksu Tukiaisesta. Ja olihan näillä yhdennäköisyyttä, jos nyt kuvamanipulaatiolle antaa arvoa.

Janitskinin kannalta on suorastaan noloa (massive-weapons-grade-face-palm!), että tästä ei ole kuin muutama vuosi, kun Tuksu ja Ilja olivat oikein hyvää pataa. Kyllä tenukeppi aina toisen tenukepin löytää. Siinä sivussa taisi mennä muitakin kemiallisia mielenmuokkaajia. Tämä asia on dokumentoitu monissa eri yhteyksissä.

Tuksu tarvitsi kerran jeesiä jonkun hakkaamisessa kiljuen Facebookissa Iljaa apuun. Tottahan toki Ilja rientää rakkaansa apuun tuota pikaa. Yhdellä toisella kertaa Tuksu kertoi tuntevansa moottoripyörä jengiin kuuluvia viitaten Ilja Janitskiniin. No, Iljanhan moottoripyöräjengit ovat hänen omassa seonneessa päässään. Yhtä sekaisin on hänen entinen heilansa, Tuksu Tukiainen.

On hieman epäselvää kumpi sanoi: ”Väkivalta lopettaa vittuilun!” Olipa kumpi tahansa, niin se kertoo kummastakin kaiken tarpeen: moukkia kaikki tyynni!

Tuksua vitutti myös se, että ”kaikki miehet ovat homoja”. Viittasiko hän entiseen homoeroottiseen veijariin, Ilja Janitskiniin? Silläkään ei lopulta ole väliä.

Kovin ikävästi Ilja puhuu paskalehdessä entisestä heilastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti