sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kristinusko ei tomi USA:ssa



Toisinaan keskustelupalstoilta löytää teräviä huomioita, myös Suomi24:stä, joka tavallisesti on täynnä puppua.

Nimimerkki ”Tulpukki” kiinnitti 28.1.2017 huomiota siihen kuinka kristinusko ei toimi Yhdysvalloissa.

Tulpukki: Muutaman vuosikymmenen uskovat on jenkkilässä onnistuneet teeskentelemään että kristilliset perhearvot olisi jotain muuta kuin sovinismin vaalimista. Totuus tuli julki viime vaaleissa.
Trump tuli kelkkaan ja sai kaverit tiputtamaan naamionsa. Se on pastorien mielestä ihan ok hyväksyä seksuaalinen väkivalta, naisten esineellistäminen yms. Pastorit ylistää Trumppia.

Siihen nimimerkki ”qwertyilijä” kommentoi:

Siltä se näyttää. Tuolla Uuden Suomen puheenvuoro blogeissa persujen Laura Huhtasaari, maahanmuuttovastaiset "Suomi Ensin" tyypit, uusnatsit ja sekava joukko varsinaisia älyn jättiläisiä on aivan innoissaan, kun Trump tekee juuri sen, mistä he ovat itse aina unelmoineet.

Eli kyllä, heillä tippui maski.

Yksi Trumpin kiinnostava ja varmaankin jälkiseuraamuksia aiheuttava idea oli tehdä virallinen ja julkinen lista, vähän Mitä Vittua-palstan tapaan, johon merkitään kaikki ulkomaalaisten tekemät rikokset.

Nimittäin sitä listaa lukee sitten innokkaimmin ne, jotka haluaa vahvistusta omalle ennakkoluulolleen ja halu pitää asiat kuntoon. Veikkaankin, että USA:ssa aletaan hakata porukkaa kadulla, riittää, että on käynyt solariumissa pari kertaa liikaa. Alkaako USA:ssa kuinkakin paha sisäinen vaino, se nähdään, mutta ainakin sille on nyt olemassa erittäin hyvät mahdollisuudet. Kiitos hitaitten Messiaan, Donald Trumpin.

Asiaan ei ole mitään lisättävää. Ketju löytyy tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti