torstai 26. tammikuuta 2017

Netpunk ja Suonpää panivat Janitskinille jauhot suuhun



Aivan mahtavaa! Suorastaan briljanttia! mvlehdessä luetaan Ateistin ajatushautomoa ja Kirkko ja kaupunki –verkkojulkaisua.

Ei mennyt kuin tunti siitä kun raportoin tässä blogissa Samuli Suonpään kirjoituksesta Kirkko ja kaupungissa, niin paatuneen paskanpuhujan, Ilja Janitskinin, luotsaama paskalehti tarttui aiheeseen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin tapahtui. On tuo Janitskin kovin herkkähipiäinen neiti; varsinkin kun pisti taas asialle Juha Molarin. Molarihan kirjoittaa kaikki mvlehden jutut, joissa tarvitaan edes alkeellista ajattelua. Janitskinista ei vain yksinkertaisesti ole ajatteluun.

Suonpää kritisoi ulkoministeri Timo Soinin kristofasismin tunnusmerkit täyttävää kirjoittelua pakolais- maahanmuuttopolitiikasta. Minä olen tässä blogissa monen monta kerta kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka juuri Timo Soini on kristofasisti ja halla-aholaiset muuten vain hörhöjä.

Koska mvlehti on profiloitunut Perussuomalaisten kristofasistien epäviralliseksi äänenkannattajaksi, niin ei ole lainkaan yllättävää, että juuri Janitskin ja Molari reagoivat kaikkeen persuihin kohdistuvaan kritiikkiin aika raivokkaasti Mitään asia-argumenttejahan heiltä ei voi edes odottaa.

Janitskin on sellainen homoeroottinen veijari, jolla on kyrpä koko ajan otsassa. Voihan sitä elämänsä niinkin elää, mutta luulisi sen olevan Janitskinille itselleenkin ikävää.

Janitskin on idolinsa Donaldin kaltainen isoksi kasvanut pienis pisssis, joka pahoittaa mielensä kun ei saa omasta mielestään tarpeeksi huomiota ja hyväksyntää. Niillä eväillä ei paljon muuta toimiteta kuin paskalehteä. Aina kun tulee tiukka paikka, niin sekä Ilja että Donald uhriutuvat. Jos on mulkku mieheksi, kuten Ilja ja Donald ovat, niin ei heille oikein tahdo löytyä leikkikavereita.

mvlehti on yksi kreiseimmistä viihdejulkaisuista joita olen koskaan lukenut: Aikuisten Pikku Kakkosta limanuljaskoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti