maanantai 30. tammikuuta 2017

Netpunk kyykyttää Janitskinia, Pihoa ja Reinikaista



Aivan mahtavaa häröilyä fasistien Don Quijotelta, Ilja Janitskinilta! Nyt on mvlehti aika pohjalla siteeratessaan asiantuntijoina Suomen kaikkien aikojen ”parasta profeettaa” Jouko Pihoa ja kreationistien Jeesus-mafian kätyriä, Pekka Reinikaista.

mvlehden mukaan Piho sanoo: Kirkosta on tullut huorakirkko.

Eilinen kirjoitukseni siitä, että Iljalla oli kyrpä otsassa, koska arkkipiispa Kari Mäkinen oli Tom of Finland -musikaalin yleisössä, saattoi motivoida Iljaa näiden ”hengen jättiläisten” mielipiteitten propagoimiseen. Minä, suuri ja mahtava Netpunk, kyykytän Janitskinia mennen tullen. Ja Janitskin paras puolustus on Jouko Piho? Suorastaan surrealistista!

Yhteistä Piholla ja Janitskinilla on sellainen pikku seikka, että molemmilla on hinkua Suomen presidentiksi. Muutama vuosi sitten Piho taisi olla ihan tosissaan väittäessään olevansa Jumalan valittu presidentiksi. Kuinka ollakaan, Sauli Niinistöstä tuli presidentti. Pihon jumala taisi narrata Joukoa. Ilja on saanut yhden kannattajakortin ja senkin täytti James ”Potkukelkka” Hirvisaari.

Saman tien mvlehti julkaisee otteita Pekka Reinikaisen Seurakuntalaisessa  julkaistusta blogista, joka oli otsikoitu: Miksi kaikki vihaavat Trumpia?

Tuossa ei nyt edes otsikko ollut johdonmukainen. Eivät kaikki – aivan kaikki – suinkaan vihaa Donald the Loseria. Ainakin jotkut kannattajat suorastaan rakastavat tuota takametsien miesten presidenttiä. Arvelen kuitenkin Donaldin vihaavan itseään; no ainakin inhoavan.

Kyllä ovat kovaa kaliiberia nuo Janitskinin ”asiantuntijat”. Tästä voi päätellä mvlehden olevan silkkaa dadaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti