tiistai 10. tammikuuta 2017

Jehovan todistajat tulee luokitella rikollisjärjestöksi



Kirjoituksen lopussa oleva linkki johtaa Jehovan todistajien väärinkäytöksistä tehtyyn dokumenttiin (Kohtaloita Vartiotornin varjosta). Jehovan todistajat ovat hyvin häiriintyneitä ja minä kutsuisin heitä rikollisjärjestöksi enkä uskonnolliseksi yhteisöksi.

Viime vuosina on tavan takaa kuultu nillitystä siitä, kuinka muslimien sharia-laki leviää Eurooppaan, mutta samaan aikaan Jetot ovat käyttäneet oikeuskomiteoita, joilla on oikeus määrätä joillekin Jetojen jäsenille mielivaltaisia rangaistuksia jopa kuvitelluista rikkomuksista. Tämä ilmiö on niin mielipuolista väkivaltaa, että ei ole ainoatakaan hyvää perustelua, jolla menettelyä voidaan puolustaa Suomessa vuonna 2017.

Tällaiset mielipuolet ovat vielä valtiovallan erityissuojeluksessa. Näköään uskonnonvapauden nimissä voidaan tehdä vaikka kuinka irvokkaita tekoja. Jokainen Jetojen seurakunta tulee asettaa tutkinnan alaiseksi ja jokaisesta todennetusta rikoksesta jokainen osallinen Jeto tulee asettaa syytteeseen.

Oikeuskomitean muodostavat seurakunnan vanhemmistosta muodostettu tribunaali, jolla ei ole tilivelvollisuutta kenellekään. Mikään instanssia ei valvo sitä, että oikeuskomiteat noudattaisivat Suomen lakia.

Oikeuskomiteoiden likaiset ja limaiset vanhahkot miehet haluavat erityisesti urkkia nuorten tekemisiä: kuka pani ketä vai paniko kukaan? Kuka veti kartongin röökiä, ja siinä ohessa perskännit? Aivan erityisesti vanhemmiston limanuljaskat ovat pakkomielteisen kiinnostuneita seksistä. Minkä takia kaikki uskonnolliset puulaakit operoivat enimmäkseen sukupuolielinten parissa?

Wikipediassa sanotaan Jetoista mm. seuraavaa: Seurakuntien sisäisen oikeudenkäytön piirteiden, kuten kielteiseen suhtautumiseen seurakunnan jäsenten välisiin maallisiin oikeudenkäynteihin, on pelätty edesauttavan muun muassa lasten hyväksikäyttäjien toimintaa. Miten monta traumatisoitunutta lasta löytyykään uskonnollisten yhteisöjen parista ja tämä täysin riippumatta uskonnollisen yhteisön suuntauksesta? Pahimpia kaiketi ovat skientologit ja Jetot ja kyllä Suomessa lestadiolaisetkin ovat ihan kärkipäässä.

Linkin takaa löytyvässä dokumentissa Jetoja yrittää puolustaa Veikko Leinonen niminen heppu. Leinosen tempauksia on käsitelty aika ajoin eri keskustelupalstoilla, eikä hänestä löydy kyllä yhtään mitään hyvää sanottavaa.  Leinonen on valtansa sokaisema häijy paskiainen.

Jehovan todistajat tulee luokitella rikollisjärjestöksi ensi tilassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti