maanantai 16. tammikuuta 2017

Netpunk Radio Patmoksessa



Viikonloppuna Radio Patmoksessa esitettiin Juha Ahvion ohjelma viikolla 2/2017. Ensiesitystä en joutanut lauantaina kuuntelemaan, mutta uusinnan sunnuntailta kuuntelin. Ahvio kommentoi minun kommenttejani viikon takaiseen blogiinsa. Oliko peräti ensimmäinen kerta kun Ahvio tarttui nimimerkkikirjoittajan sanomisiin?

Suomi24:n keskustelupalstalle laiton seuraavan lyhyen kommentin ohjelman jälkeen:

Kuuntelin Ahvion ohjelman. Sujuvastihan tuo Ahvio jutusteli. Ohjelman sisältö oli aika köykäinen, koska Ahvio ei ole parhaimmillaan jouduttuaan puolustuskannalle. Ilmeisesti tästä syystä hän käytti paljon konditionaalia ja muutenkin teema oli: mitä jos? Ainuttakaan validia perustetta Ahvio ei pystynyt esittämään bloginsa näkemyksille. Suurin osa jutusta oli olkiukkojen hakkaamista ja projektioita. Perään heitettiin pelkkiä oletuksia ja hypoteeseja, jotka eivät ole edes testattavissa. Edelleenkään Ahvio ei pystynyt osoittamaan, että antropologia olisi sitä, mitä hän väitti sen olevan.

Minä voisin keskustella pitkäänkin Ahvion kanssa metafyysisestä materialismista ja siitä kuinka sen puitteissa voidaan suhtautua persoonaan, yksilöön, arvoihin, oikeuksiin, velvollisuuksiin jne. Kristofasismia käsittelevä ketju ei nyt taida olla sille debatille otollinen paikka. Ehkä jossain toisessa yhteydessä voidaan jatkaa keskustelua aiheesta. Minulle kyllä sopii jatkokeskustelu.

Katsotaan mihin suuntaan asia etenee vai eteneekö mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti