maanantai 2. tammikuuta 2017

23720 pedofiilia



Otsikon mukainen pedofiilien lukumäärä löytyy Jehovan todistajien sisäisestä, josta laadittu raportti on päässyt vuotamaan julkisuuteen. Tuollainen touhu on todella kilahtanutta, mutta eipä Vartiotorniseuralta muuta kuin kilahtanutta toimintaa voi odottaakaan. Suurista luvuista huolimatta Jetot eivät ole tehneet asialle muuta kuin yrittäneet peitellä seurakutien vanhemmiston toimintaa.

Raportin mukaan pedofiilien lukumäärä suhteutettuna Jetojen kokonaislukumäärään tarkoittaa sitä yksi 261 Jetosta on pedofilli. Lieneekö missään muussa kultin kriteerit täyttävässä lahkossa noin paljon pedoja? Kun luku suhteutetaan seurakuntien lukumäärään, niin yhdessä neljästä seurakunnasta toimii pedo? Tästä voi ehkä vetää jo alustavia johtopäätöksiä siitä, kuinka paljon pedoja on suomalaisissa Jetoissa. En millään näe mahdollisena sitä, että suomalaiset Jetot olisivat tässä asiassa mitään poikkeuksia.

Jetot puolustavat pedofiilejään argumenteilla, joista inhimillisyys on kaukana. Monen monta kertaa uskovat ovat väittäneet moraalin perustuvan uskoon tai jumalaan, juuri väitteen esittäjän jumalaan. Jetojen pedotapausten perusteella voi päätellä sellaisen seikan, että jos tuo Jetojen jumala todella olisi olemassa, niin siinä olisi hyvin häiriintynyt jumala, joka ei missään olosuhteissa ansaitsisi jumalan arvonimeä.

Kaikki kuppikunnat edustavat niin häiriintynyttä maailmankuvaa, että sellaisen kannattajat ovat ilman muuta välittömän psykiatrisen hoidon tarpeessa.

Jetojen pedotapauksia analysoidaan tuolla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti