maanantai 30. tammikuuta 2017

Fasisti Laura Huhtasaaren blogit plagioituja



Sunnuntai 29.1.2017 oli rankka päivä perusjen kristofasistisen siiven kansanedustaja Laura Huhtasaarelle.

Ensin hän sai viikon 4/2017 Aasinlakki-palkinnon. Muutamaa tuntia myöhemmin Tuomas Tiainen analysoi Uuden Suomen Puheenvuorossa sitä, kuinka Huhtasaaren blogit ovatkin plagioituja muiden kirjoituksista.

Tiainen: Blogisti Reija Härkönen julkaisi viime perjantaina kirjoituksen, jossa paljastetaan, kuinka kansanedustaja ja evoluutiokriitikko Laura Huhtasaaren blogikirjoitus on sanasta sanaan plagioitu muiden kirjoittamista teksteistä, uutisista, selvityksistä ja raporteista.

Tämän jälkeen Tiainen raportoi yksityiskohtaisesta käyttämästään metodista, joka paljasti plagioinnin.

Tiainen: Huhtasaari käyttää blogissaan tekstiä suoraan Iltalehden uutisesta.

Tiainen: Pakkoruotsiaiheisesta blogista valtaosa onkin kopioitu Wille Rydmanin aikaisemmasta kirjoituksesta. Harjaantuneet lukijat tunnistavat plagioidut osat ilman hakukonettakin – monimutkaisemmat lauserakenteet eivät ole Huhtasaaren kynästä.

Plagiointi ei ole Huhtasaaren tapauksessa lainkaan yllättävää. Huhtasaaren bravuuri on ollut ja kai tulee olemaankin kaikenlainen epäeettinen toiminta. Sellainen on valitettavan tyypillistä näille ”uudestisyntyneille”. Huhtasaari on toiminut opettajana, uskonnonopettaja ja erityisopettajana. Vielä kun tuohon lisätään päälle perussuomalaisuus, niin eihän siitä voi seurata mitään hyvää.

Tiaisen analyysin aiheesta voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti