maanantai 30. tammikuuta 2017

Janitskin sai pataansa Netpunkilta - Ilja nillittää vihapuheesta



Aina kun Ilja Janitskin saa pikkuisen pataansa, niin siitä alkaa uhriutuminen. Tällainen käyttäytyminen on aiemmin ollut herätyskristillisten uudestisyntyneiden piirien bravuuri. Nyt sitä soveltavat myös uusfasistit ykksönyrkkinään aika surrealistinen dada-taituri putinintrolli Ilja Janitskin.

Paskalehden, joka tunnetaan myös nimellä mvlehti, itsestään kertovassa jutussa Ilja heittää peliin kaikki klassiset kliseet, mitä tulee uhriutumiseen. Tämä on niin nähtyä, että tuollainen kiukuttelu Iljan taholta herättää lähinnä myötähäpeää, joka aiheuttaa ilmiön jota voi kutsua weapons-grade-face-palm-syndroomaksi.

Surrealistisen dada-taiturin meriiteillä Janitskin nillittää vihapuheesta. Toki Ilja saa näin tehdä, mutta se ei taida vedota muihin kuin Iljan pieniälyisiin hard core-faneihin.

Kun lukee Janitskinin tilityksen, niin ensi vaikutelma on, että päihteet ovat samentaneet Iljan pään (kuten ehkä ovatkin), mutta kun on perstynyt tuon Don Quijoten kaltaisen dada-taiturin henkilöhistoriaan, niin ei siellä päässä juuri mitään ole ollutkaan. Täten tuhot eivät ole maata kaatavia.

Janitskin kirjoitti:

Kerää netistä koko valhemedian, somalien, rasmuslaisten, suvaitsevaiston, vasemmiston, seksuaalivähemmistön tms. ei-isänmaallisen tahon suorittamaa vihapuhetta ja liitä se lähteineen tämän jutun ketjuun, niin saamme laadittua koosteen, jossa osoitamme, että vihapuhe ei katso poliittista väriä, etnistä taustaa tai seksuaalista suuntautumista.

Kauanko menee ennen kuin Iljalta räjähtää pää? Se vasta dadaa onkin.

1 kommentti: