tiistai 31. tammikuuta 2017

Kristillisdemokraatit hätää kärsimässä kun maailmalla tapahtuu merkittäviä asioita



Kristillisdemokraatit ovat hädissään, kun maailmalla tapahtuu merkittäviä asioita. Kuntavaalit tulossa ja edes Päivi Räsäsen puupäiset lausunnot eivät hätkäytä ketään. Kyllä on kovaa Krisuilla.

Krisujen äänenkannattaja, KD-lehti, julkaisi pari päivää sitten kirjoituksen, jonka otsikko oli: Voimme olla parhaita torjumaan kylmyyttä ja kovuutta. Krisujen kannalta on suorastaan katastrofaalista, että heillä ei ole mitään meriittejä empatiasta, eikä mikään viittaa, että asiat tulisivat muuttumaan. Päinvastaisesta on sentään paljon näyttöjä.

Krisujen 1. varapuheenjohtaja Tommy Björksog yritti nikotella jotain joutavaa. Sitten ääneen pääsi Sari Tanus, taantumuksen äänitorvi eduskunnassa. Tuotos oli taattua Tanusta.

Seurakuntalainen: Tanus nostaa esimerkiksi sukupuolineutraalin avioliittolain ja eutanasian laillistamista jouduttavan kansalaisaloitteen, jotka ovat kevätkauttaan aloittelevan eduskunnan agendalla. Myös sukupuolisuutta yritetään häivyttää.

Tanus: Jopa kouluissa opetetaan, että sukupuolia voi olla lukematon määrä, Tanus sanoo.

Seurakuntalainen: Tanuksen mielestä perusarvojen myllertäminen on edennyt jopa siihen pisteeseen, että myös kristillisiä arvoja kannattavia kohtaan esiintyy vihapuhetta.

Tanus: Olen rohkaissut ihmisiä tekemään niistä poliisille ilmoituksen, Tanus sanoo.

Mahtavaa! Suorastaan briljanttia. Tämä blogi sisältää Tanuksen mielestä varmasti vihapuhetta. Nyt sitten Tanus voi pikaisesti kipittää Tampereen poliisilaitokselle rustaamaan niitä ilmiantoja. Juuri eilen surrealistinen dadaa-taituri, Ilja Janitskin, alkoi kerätä vihapuheita.

Tanus ja Janitskin tekemässä rikosilmoituksia? Mahtaavaa! Minä, suuri mahtava Netpunk, tarjoan heille sen johdosta kaljat.

Lopulta ääneen pääsi Päivi Räsänen. Päkä se nillitti taas eutanasiasta. Päkän jutut ovat kerta toisensa jälkeen niin luokatonta paskanjauhantaa, etteivät ne tällä kertaa(kaan) ansaitse tämän enempää huomiota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti