keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Jehovan todistajat ja pedofiilien suojelu



Kirjoituksen lopusta löytyy linkki Ylen kanavilla esitettyyn dokumenttiin vuodelta 2002. Ei liene yllättävää, että dokumentin aiheena olivat Jehovan todistajien keskuudessa tapahtuneet lasten hyväksikäytöt. Mikään ei ole muuttunut noista ajoista: Veikko Leinonen yrittää edelleen valkopestä Jetojen rikoksia. Se tekee Leinosta syyllisen noiden pedofiilien rikoksiin, koska hän ei ole informoinut niistä poliisia tai lastensuojeluviranomaisia.

Viime päivinä tässä blogissa on käsitelty muutenkin lahkojen rikollista toimintaa, jota ei kuitenkaan haluta luokitella rikolliseksi, vaikka rikoksen tunnusmerkit täyttyvät, koska uskonnon nimissä rikollisia kohdellaan silkkihansikkain. Toivottavasti uhreilla on sen verran voimia jäljellä, että Leinonen ja varsinaiset pedofiilit saatetaan lailliseen edesvastuuseen. Prosessi olisi hyvä aloittaa Jetoista, sitten siirryttäisiin lestadiolaisiin ja ihan mihin tahansa muuhun uskonnolliseen yhteisöön, jossa on harjoitettu rikollista toimintaa.

Dokumentissa Jehovan todistajien edustaja Veikko Leinonen onnistuu syyllistämään uhrit. Nämä Jetojen oikeuskomiteat eivät ole oikeusistuimia vaan likaisten pedofiilien suojelujärjestöjä. Rikoksia käsitellään oikeissa tuomioistuimissa, mutta aika harvoin pedofiliaan syyllistyneitä Jetoja sinne saadaan, koska Jetojen ryhmädynamiikka on jo itsessään rikollista: konnat suojelevat aina konnia.

Dokumentti Jehovan todistajat ja pedofiilien suojelu on aika hapokasta katsottavaa; ei heikkohermoisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti