tiistai 6. syyskuuta 2016

Tapio Puolimatkan viiteryhmä on viharyhmä



Kotisivuillaan homofobinen uudestisyntynyt professori antaa linkkivinkin, joka johtaa sivustolle, joka on ”The American College of Pediatricians” -sivusto. Syy miksi tuon puulaakin nimi täytyy laittaa lainausmerkkeihin, selviää tuonnempana. Kun tuota Puolimatkan linkkivinkkiä klikkaa, pääsee lukemaan puulaakin lausuntoa (58 sivua PDF-sivua!), joka annettiin USA:n Korkeimman oikeudelle (Supreme Court) ennen kuin ko. oikeus hyväksyi sukupuolineutraalin avioliittolain koko maata koskevaksi laiksi. Kuinka ollakaan tuossa lausnnossa vedottiin moneen kertaan debunkattuihin Regneruksen ja Marksin ”tutkimuksiin”, joissa oli totuutta vain nimeksi. Pienellä vaivalla pääsee lukemaan puulaakin puoskareiden jargonista koostuvat ACP:n kotisivut.

Tässä vaiheessa lienee jo paikallaan todeta, että Puolimatka pitää puoskareita lastenlääkäreinä. Puoskarisivustohan tuo Puolimatkaan linkittämä sivusto on. Lääketieteelliset kriteerit täyttävä oikeiden lastenlääkäreiden sivusto löytyy ihan muualta.

Kuuluuhan tuohon puulaakiin ilmeisesti ihan oikeitakin terveydenhuollon ammattilaisiakin, mutta kun puulaaki itse identifioi itsensä sosiaalisesti konservatiiviseksi, niin ideologia nollaa kaiken lapsia koskevan oikean relevantin tutkimuksen. Tulokset ovat tällöin päätetty etukäteen ja vain sosiaalisesti konservatiivista agendaa tukevat tulokset otetaan huomioon tai vain sellaiset julkaistaan.

Puulaaki vastustaa mm. samaa sukupuolta olevien avioliittoja, abortteja, eutanasiaa, yksinhuoltajien, homojen adoptio-oikeutta, useimpia rokotuksia vedoten vanhempien oikeuteen päättää siitä rokotetaanko lapsia.

Puulaaki kannattaa mm. lasten ruumiillista kuritusta ja kaikesta seksistä pidättäytymistä ennen avioliittoa. Seksuaalivalistusta lapsille ei tietenkään saa missään nimessä antaa.

Tuo edellä oleva lista kertookin kaiken Puolimatkan ihaileman puulaakin taantumuksellisuudesta. Tämä ACP on luotettavan lääketieteellisen yhteisön täydellisesti debunkkaama ideologinen ”Think Tank” ja kyseessä ei ole salaliitto vaan fakta: ACP ei edusta lääketiedettä eikä millään tavoin lapsia vaan uskonnollista amerikkalaista oikeistoa. Lääketiede ja lapset ovatkin valjastetut poliittisen ideologia ajamiseen. Tähänhän heidän dominionistinen kiilastrategiansa juuri pyrkii. Samalla asialla Suomessa ovat mm Puolimatka, Patmoksen blogikirjoittajat, Aito Avioliitto ry ja Eduskunnan Familia-verkosto yms.

Southern Poverty Law Center on luokitellut ACP:n viharyhmäksi, jolla kiinteä yhteys toiseen kyseenalaiseen puulaakiin nimeltä ”The National Association for Research and Therapy” (NART). Amerikkalainen ihmisoikeuksia ajava järjestö ACLU laati vastineen ACP:lle selvittäen kuinka ACP on  marginaaliryhmä, joka esittää epätieteellisiä ja haitallisia ”tutkimuksia”, joiden ainoana tarkoituksena on seksuaalivähemmistöjen kaikenkattava syrjiminen. Syrjinnästä saavat osansa myös muutamat muut vähemmistöryhmät.

Taas kerran on täysin selvää kuinka häiriintynyt tämäkin Puolimatkan viiteryhmä on. Onhan se turvallista kun antaa muiden puhua puolestaan, niin oma häijyys ei ole niin läpinäkyvää. Se että Puolimatka linkittää ACP:n sivuille mielenkiintoisena sivuna, kertoo Puolimatkasta ainakin sen, että hän on häijy ihminen.

ACP:N kotisivu:
ACP:n debunkattu selvitys Supreme Courtille:
ACP:tä koskevan Wikipedia-artikkeli:
Puolimatkan linkkivinkit:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti