keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Patmoksen Ahvion auvoiset ajat kristillisen fasismin parissa



Viimeaikaisten tapahtumien johdosta Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtajalle, Juha Ahviolle, koittaa auvoiset ajat. Tämä kristillisen fasismin asiaa ajava saa takuulla huomiota muuallakin kuin mv-lehdessä.

Aina kun kristillinen fasismi tarvitsee puolustajaa, niin Ahvio onkin mitä parhain asian edustaja. Oikeastaan Ahvion ei tarvitse edes keksiä mitään uutta: sen kuin lainaa omia kirjoituksiaan ja niitähän riittää pitkältä ajalta.

Patmoksen sivuilla Ahvio on julkaissut äärioikeistolaisen agendansa mukaisia poleemisia kirjoituksia jo vuosien ajan. Hän on saanut julkisuutta kristillisen fasismin äänitorvessa TV7:lla esitettävässä Cafe Raamatussa. Samassa ohjelmassa on vieraillut myös Aito Avioliitto ry:n J-P Rahkonen ja onhan silloin tällöin saanut suunvuoron myös Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turunen. TV7:n kotimaista tuotantoa olevat ohjelmat ovat hyvässä linjassa kristillisten fasistien ajattelun kanssa.

Ahvion kirjoituksissa on selvänä linjana toiseuden demonisoiminen. Fasismi perustuukin erojen korostamiseen, ei samankaltaisuuksien korostamiseen.  Tähän perustuu kristillisten ja islamilaisten ääriliikkeiden toiminta. Kaikki paha tapahtuu toisten toimesta. Edes oman ryhmän tekemä väkivalta ei pysäytä näitä ääriliikkeitä tarkastelemaan omien tekojensa eettisiä perusteita. Ahvion edustama kristillinen fasismi onkin tässä mielessä kaikkein irvokkain ääriajattelun muoto.

Kytkökset Patmoksen, Aito Avioliitto ry:n ja  Eduskunnan Familia-verkoston välillä ovat selvät. Familia-verkostolla taas on esim. Terhi Kiemungin kautta yhteyksiä vihajärjestöihin. Tämä on todennettu.

On odotan mielenkiinnolla, minkä ontuvan salaliittoteorian Ahvio keksii viimeaikaisten tapahtumien tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti