torstai 1. syyskuuta 2016

Kuppa ja tippuri uhkaavat Tapio Puolimatkan olemassaoloa



Aina voi näköään asettaa riman entistä alemmaksi kuten Tapio Puolimatka tekee tänään 1.9.2016 Seurakuntalaisessa julkaistu blogikirjoituksessa, joka oli otsikoitu Pitäisikö ikävistä asioista vaieta?

Puolimatkalle voi heti vastata: EI! Puolimatka on itse niin ikävä asia, ettei hänen pateettisista töräytyksistään voi vaieta. Tällä kertaa Puolimatkaa potee, jos ei nyt eksistentiaalista uhkaa, niin ainakin eksistentiaalista angstia siitä, että kuppa ja tippuri ovat YHDEN (!) tutkimuksen mukaan lisääntyneet miesten välistä seksiä harjoittavien keskuudessa Englannissa.

Tohtorismiehenä Puolimatkan luulisi perehtyneen kvantitatiiviseen tutkimukseen ja sen menetelmiin edes perusteiden osalta, jotta hän ei esittäisi niin typeriä tilastollisia tulkintoja heiveröisin ko. tutkimusta koskevin tiedoin.  Puolimatka onkin kärähtänyt housut kintuissa useamman kerran siitä, että hän siteerannut tutkimuksia sillä tavoin, jolla originaalin tutkimuksen tekijä on selkeästi ilmaissut, että tuloksia ei voi käyttää.

Puolimatkalle on useaan kertaan väännetty rautalangasta hänen epäeettisyytensä, mitä tulee siteerauskäytäntöihin, mutta mitään hän ei ole ottanut opikseen. Rehellisyys ei ole koskaan ollut Tapio Puolimatkan hyve: oman agendansa vastaiset tutkimustulokset pitää vääntää keinolla millä hyvänsä omaan agendaan sopivaksi. Vuosiin Puolimatka ei ole esittänyt mitään relevanttia ja validia, joka konfirmoisi tai edes auttavasti tukisi hänen uskonnollisviritteisiä perusteettomia oletuksiaan.

Sitten Puolimatka lyö kätensä syvälle paskaan siteeraamalla David Demingia. Deming nyt vain on samanlainen änkyrä kuin Puolimatkakin. Mitä minä juuri sanoin epäeettisistä käytännöistä?

Deming sattuu olemaan geologi ja geofyysikko; siis varsinainen terveydenhuollon asiantuntija. Toki geologi saa ilmaista mielipiteensä mistä tahansa, mutta sellaisen siteeraaminen homoseksuaalisuuden yhteydessä tekee Puolimatkasta epärehellisen klovnin, mitä hän on jo muutenkin.

Deming on ollut osallisena jos jonkinlaisessa skandaalissa ja niiden käsitteleminen tässä yhteydessä tuskin on tarpeen. Lisää Demingin sekoilusta voi lukea tuolta:

Sen verran vain että Demingin historiasta löytyy myös seksuaalista ahdistelua. Mikä noita homofobisia änkyröitä oikein vaivaa? Deming on niin häiriintynyt tyyppi, että hän ansaitsisi ihan oman postauksensa, mutta nyt käsiteltiinkin Puolimatkan häröilyä.

Katsotaan asiaa tarkemmin, jos Puolimatka julkaisee kirjoituksensa tavalliseen tapaansa myös Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti