keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Taas yksi Puolimatkan homofobinen linkkivinkki



Puolimatka se vasta hullunkurisia linkkivinkkejä antaakin: Jos Tapsa ei vinkkaa ja linkkaa viharyhmän sivuille niin sitten on kyseessä muuten hämärä sivusto. Monet Tapsan vinkeistä käsittelevät tavalla tai toisella homoja; ja vielä siitä tuomitsevimmasta päästä. Tapsalla on niin paha ongelma homojen suhteen, että luulisi Tapsan lähimmäisten olevan huolissaan hepun mielenterveydestä. Nyt kun kuitenkin Tapsan nykyinen vaimo, Mia, on ajatusmaailmaltaan lähes identtinen kopio Tapsasta, niin ei siinä kumpikaan huomaa, kuinka pihalla toinen on.

Minusta oli hulvattoman hauskaa kun yksi Tapsan vinkeistä johti PFOX-sivustolle, joka sivuston itsensä mukaan julkaisee ex-homojen kirjoituksia ja muuta materiaalia. Eipä Tapsa kyllä osoita mitään kritiikkiä sen suhteen, mitä sivuja suosittelee.

TWO (Truth Wins Out) – järjestö on debunkannut jotakuinkin kaikki PFOXin esittämät väitteet. Johtopäätös on hyvin yksinkertainen: PFOX levittää valeita ja pseudotiedettä. No eipä Tapsakaan ole viime vuosina kunnostautunut tieteen saralla, joten kai sitä voi sitten pitää PFOXiakin ihan kelpo sivustona.

Taannoin PFOX sai ei niin mairittelevaa julkisuutta, kun he asettivat Richmondissa teiden varsille plakaatteja, joissa oli kaksi ”eheytynyttä” homoa.  Kyltin teksti oli suunnilleen seuraava: ”Identtiset kaksoset, toinen homo, toinen ei.” Pian kuitenkin paljastui, että kyseessä oli eteläafrikkalaisen mallin Kyle Rouxin kuva. Roux sanoi, että hän kyllä on homo, mutta hänellä ei ole kaksoisveljeä, ei identtistä, eikä ei-identtistä. Kuva oli lisäksi otettu kymmenen vuotta aiemmin.

Jupakkaa kommentoitiin muutenkin Rouxin itsensä tapaa: ”Nämä organisaatiot ovat häikäilemättömiä valehtelussaan. Riippumatta siitä, että heidän väitteensä kerta toisensa jälkeen osoitetaan valeeksi, he vain jatkavat valehteluaan.”

No ei menneyt kuin tovi kun PFOXin kyltin viereen ilmaantui kyltti, jonka Planting Peace oli kustantanut. Teksti oli: I was born gay.

Luuleeko Puolimatka, että hänen hölmöilyihinsä ja lähes täydelliseen lähdekritiikin puutteeseen ei kiinnitetä huomiota. Ehkä Puolimatka on enemmän sekaisin kuin kukaan osaa ajatellakaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti