torstai 22. syyskuuta 2016

Kristillisdemokraatit eivät voi tuomita fasistista väkivaltaa



Fasismi lävähti kristillisen oikeiston silmille viimeaikaisten tapahtumien johdosta.  Toistaiseksi kuolonuhreja on vain yksi ja toivottavasti enempää ei tulekaan. Kuinka ollakaan, Kristillisdemokraatit vaikenevat poliittisen väkivallan kuoliaaksi. Asia ei sinänsä ole lainkaan yllättävää: oikeistolainen radikalismi on hyvä Krisujen liittolainen.

Poliittisessa kentässä väkivalta on tuomittu laidasta laitaan. Kristillisdemokraatit eivät vaan saa aikaiseksi väkivallan tuomitsevaan kannanottoa. Tai saavathan he, mutta silloin väkivallan tekijän on oltava muslimi ja maahanmuuttaja. Lisäksi väkivalta on helppo tuomita silloin kun se tapahtuu kaukaisissa maissa, ja varsinkin silloin kun väkivallan kohteena ovat kristityt. Muslimien henki ei ole krisuille minkään arvoinen. Sama pätee hinduihin yms.

Krisujen ideologian mukaan viimeaikaisia väkivallan tekoja Suomessa on mahdoton tuomita, sillä silloin he joutuisivat tuomitsemaan oman opaskirjansa, Raamatun, kansanmurhat ja muut väkivaltaiset irvokkuudet. Edes Uudesta Testamentista redusoitu ”rakkaushömppä” ei poista Uuden Testamentin väkivallan sisältävää elementtiä, jonka propagoijina olivat itse Jeesus ja Paavali; monen kristillisen fasistin idolit. Tosin Mooses ei jää kauas siinä kategoriassa.

Uusoikeistolainen fasistinen ajattelutapa ja siitä ajattelusta kumpuavat toimintamallit sopivat krisuille vallan mainiosti. He teetättävät ”likaisen työn” muilla. Samalla krisujen toiveena on, että poliittinen väkivalta edistää heidän lopullista määräänsä – Pohjolan kristillistä Saudi-Arabiaa.

Krisuilla olisi juuri nyt näytön paikka, mutta ei…he askaroivat aivan muiden asioiden kuin väkivallan tuomitsemisen parissa. Tästä on hyvänä esimerkkinä heidän verkkojulkaisunsa KD-lehti. Kirjoitukset ovat laimeita yleispoliittisia kannanottoja ja välillä närkästytään spn-avioliittolaista.

En olisi lainkaan yllättynyt, jos krisujen parissa taputetaan väkivallalle. Ainakin Päivi Räsäsen kommentit vuosien varrelta ovat aika paljon fasismia myötäileviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti