tiistai 6. syyskuuta 2016

Puolimatka fanittaa viharyhmiä - tapaus Family Research Council



Kotisivuillaan uudestisyntynyt professori, Tapio Puolimatka, jakaa linkkivinkkejä, joista valitettavan moni vie amerikkalaisen viharyhmä sivuille. Edellisessä postauksessa käsiteltiin ACP:ta ja tällä kertaa on vuorossa FRC, Family Research Council.

Tämä järjestö on perustettu jo vuonna 1981 ja tässä välillä se on ollut kiinteässä yhteistyössä muutaman muun viharyhmänkin kanssa. Lopussa olevasta linkistä löytyy lisätietoa FRC:sta ja sen historiasta.

Talvella 2010 Southern Poverty Law Center liitti FRC:n vihajärjestöjen listalla. FRC ajaa sosiaalisesti konservatiivista politiikka. Amerikkalaisessa viitekehyksessä tämä tarkoittaa lähes järjestäen uskonnollisen oikeiston karua ja kylmää politiikkaa.

FRC vastustaa mm. samaa sukupuolta olevien avioliitto, abortteja, avioeroja, kantasolututkimusta jne. Kuulostaako tutulta? Kuinka Puolimatka onnistuukin aina löytämään nämä kaikkein vihamielisimmän kanssaihmisiin suhtautuvat järjestöt?

Ei liene yllättävää, että järjestön puheenjohtaja, Tony Perkins, syytti liberaaleja vainosta. Tämäkin on niin nähty: ensin itse esitetään vihapuhetta ja kun asiasta huomautetaan osoittamalla väitteiden epätotuus, niin sitten uhriudutaan. Tämän taidon osaavat myös aitoavioliittolaiset ja heidän pääideologinsa Tapio Puolimatka.

FRC on luokiteltu samaan viharyhmien joukkoon, Aryan Nation, Knights of Ku Klux Klan, Stromfront ja Westboro Baptist Church.

Eniten julkisuutta FRC sai Amerikassa kun sen johtohahmoihin kuulunut tosi-tv -julkkis Josh Duggar jäi kiinni seksuaalisesti hyväksikäytöstä. Duggar oli käyttänyt hyväkseen ainakin viitta alaikäistä tyttöä, joista muutama oli hänen omia siskojaan. Lopussa olevasta linkistä pääsee Wikipedia-artikkeliin, jossa selvitetään mm. näitä Family Research Counciliin liittyviä skandaaleja.

FRC on sotketunut politiikkaan mm. Value Voters Summitin kautta.

Edelleen FRC sotkeutui Ugandan anti-homolakien laatimiseen lahjoittamalla 25000 dollaria lobbareille.

Tällaisen puulaakin sivuille Puolimatka linkittää. Tapio onkin FRC:n kanssa vertaistensa seurassa.
Tietoja FRC:sta
Puolimatkan linkkilista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti