lauantai 3. syyskuuta 2016

Onko Scott Rizzo sukua Aito Avioliiton räyhääjälle Sarah Rizzolle?



Rizzo on sen verran harvinainen sukunimi Suomessa, että noin voisi olettaa. Tällä kertaa kyseenalaista julkisuutta sai Scott Rizzo, joka on sekä Aamulehden paperiversion että verkkoversion mukaan  tamperelainen räyhääjä. Scott työskentelee Tampreella English International School of Tampereen johtajana.

Jos sukunimi on Rizzo, niin kaiketi jo pelkästään se aiheuttaa räyhäämistä. Sarah räyhää Aito Avioliitto ry:ssä ja Scott päiväkodissa.

Aamulehden verkkoversion jutun otsikko oli: Raportti: Suljetun päiväkodin johtajalla ei pätevyyttä, työntekijän kovista otteista valituksia. Paperiversio puolestaan otsikoi juttunsa: Huutamista ja liian vähän ruokaa.

Aamulehti:

Päiväkodin johtajan on myös kerrottu huutavan työntekijöilleen epäasiallisesti lasten kuullen niin, että sekä henkilöstö että lapset ovat pelänneet tilannetta. Raportin mukaan tarkastustilanteessa havaittiin ilmoituksen kaltaista käytöstä johtajalta. Virkamiesten mukaan johtaja käyttäytyi tarkastustilanteessa uhkaavasti ja hermostuneesti ja tämä vaikutti arvaamattomalta.

Johtaja myönsi raportin mukaan tarkastuskäynnillä muun muassa uhkailleensa oikeustoimilla yhden päiväkotilapsen huoltajaa.

Ja juttu sen kuin pahenee:

Raportti kertoo myös, että yhtä päiväkodin työntekijää on syytetty kovin sanoin vakavista teoista. Aluehallintovirastolle tulleiden ilmoitusten mukaan yksi työntekijöistä olisi muun muassa retuuttanut päiväkodin lapsia vaatteista pidellen huoneesta toiseen ja pelotellut heitä, jos joku ei ole totellut. Tarkastuskäynnillä ei selvinnyt, pitävätkö ilmoitusten väitteet paikkansa, mutta työntekijä oli suuttunut ja uhannut ilmoittajaa oikeustoimilla sekä sanonut, että ”hän antaa takaisin kun saa selville ilmiantajan”.
Raportin mukaan saman työntekijän on epäilty uhanneen työtoveriaan veitsellä. Päiväkodin johtaja kiisti kuulleensa henkilöstön välisistä ristiriidoista. Raportin mukaan johtaja myös suhtautui väitteisiin ja kysymyksiin vähättelevästi eikä luvannut selvittää asioita.
Aluehallintoviraston mukaan päiväkodin epäkohdat ovat osoittautuneet kokonaisuudessaan niin vakaviksi ja lasten turvallisuutta vaarantaviksi, että päiväkodin toiminta on päätetty keskeyttää ensi maanantaista alkaen. Lisäksi Tampereen kaupunki on tehnyt päiväkodista tutkintapyynnön poliisille.

Eikä tässä vielä kaikki. Scott Rizzolla on entuudestaan tuomio pysäköinninvalvojan vastustamisesta:
Aluehallintoviraston sulkeman tamperelaisen päiväkodin johtaja Scott Rizzo on tuomittu Turun hovioikeudessa virkamiehen vastustamisesta. Käräjäoikeus hylkäsi aiemmin tämän syytteen, mutta tuomio muuttui hovissa.

Aamulehden paperiversiossa Scott Rizzo sitten pelaa uhriutumiskortin. Varsinaisia räyhähenkiä nämä Rizzot! Mikä on Scott Rizzon mielipide Sarah Rizzon Aito Avioliitto ry:stä, sitä ei Aamulehti kerro.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/raportti-suljetun-paivakodin-johtajalla-ei-patevyytta-tyontekijan-kovista-otteista-valituksia/

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/paivakodin-johtajalla-aiempi-sakkotuomio-pysakoinninvalvojan-vastustamisesta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti