lauantai 24. syyskuuta 2016

Sanansaattajan päätoimittaja Hannu Kippo haluaa uusia uskonnon uhreja



Sanansaattajan pääkirjoituksen 21.9.2016 laati Hannu Kippo ja kirjoituksen otsikko oli: Rajattomuus lisää turvattomuutta.

Otsikon perusteella olisi voinut luulla, että kyseessä on maahanmuuttokriittinen kirjoitus. Kippo vaikeroi kuitenkin täysin toisesta asiasta – eutanasiasta. Osansa saavat myös Kipon kammoamat ”aborttikäytännöt”.

Olen jo aiemmin todennut, että näitä ”kippoja” kyrsii erityisesti se, ettei heidän uskonnollisesta fundamentalismistaan ole lakien perustaksi. Sitä on kokeiltu ja se on havaittu haitalliseksi. Lait säädetään ihan muilla kuin uskonnollisilla perusteilla ja sehän näitä ”kippoja” vituttaa niin, ettei edes veri tunnut kiertävän.

Pääkirjoitus alkaa nillityksellä siitä, että Belgiassa säädettiin laki, jonka perusteella eutanasialla ei ole alaikärajaa. Hollannissa tuo ikäraja on 12 vuotta. Tällä asialla ei pitäisi olla mitään merkitystä Kipolle ja hänen hengenheimolaisilleen. Toistaiseksi eutanasia ei ole Suomessa laillista, mutta sellainen laki tulee Suomeen takuuvarmasti. Silloinkaan kukaan ei vaadi näitä ”kippoja” tekemään omalla kohdallaan eutanasiaa.

Kippo maalailee sentimentaalisen kuvan elämän ja kuoleman herrasta, jolla viitataan aavikkobarbaarien yhteen jumalhahmoon. Olemattomilla olioilla kun ei nyt vaan ole mitään sanomista lakien suhteen. Jokainen voi uskoa vaikka kuinka hölmöihin uskomuksiin, mutta yleispäteviksi periaatteiksi niistä ei ole.

Ja kuten moraalittoman konnan kuuluukin, niin kiipelistä yritetään kiemurrella vetoamalla lapsiin:

Samanaikaisesti monessa maassa, myös Suomessa, pyritään monin tavoin muuttamaan niitä käytäntöjä, joilla kristinuskoa on tehty tunnetuksi lapsille.

Miksi lapsille pitäisi syöttää pajunköyttä? Liian kauan nämä ”kipot” onnistuivat aivopesemään lapsia loukaten samalla lasten vapautta uskonnosta. Sukupolvi toisensa perään traumatisoitui ”kippojen” toiminnan takia. Nykyään onkin aivan mahtavaa, että sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta haitallinen usko on joutunut perääntymään kaikilla rintamilla. Tästä on seurannut ennennäkemätön hyvinvoinnin kasvu ja tämä voidaan todentaa. Kyllähän sellainen ottaa koville kaikenmaailman ”kipoille”.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti