maanantai 19. syyskuuta 2016

Kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala värvää maahanmuuttajia uusfasistiseen toimintaan



Olen jo aiemmin kirjoittunut siitä, kuinka islamistit ovat hyviä fundamentalisti-kristittyjen liittolaisia. On aivan samantekevää, mikä sattuu olemaan taivashepun nimi, kunhan uskoo vain johonkin taivasheppuun ja katsoo tuon kuvittelemansa taivashepun velvoittavan toimimaan tietyllä tavalla. Toimintaa tarkoittaa yleensä jonkin väestönryhmän sortoa ja syrjintää. Nyt asiasta alkaa olla mustaa valkoisella Perussuomalaisten kansanedustaja Veli-Matti Saarakkalan toimesta.

Populistis-uusfasistinen kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla blogin, joka oli otsikoitu Konservatiivisen yhteiskuntapolitiikan pitkä lasku ja hidas nousu.

Saarakkalan johtopäätös oli seuraava:
On myös Suomen etu, että integroimme Suomeen jäävät maahanmuuttajat osaksi konservatiivisempaa elämänmenoa, jota heistä pääosa luonnollisesti kannattaakin. Jos siis häviämme nyt niskan päällä olevien ilmiöiden takia yhden erän, ei heitetä toivoa, vaan mennään ja pelataan niillä vahvuuksilla, jotka meille on annettu. Kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Saarakkalan johtopäätös nojautuu hänen kielteiseen käsitykseensä spn-avioliittolaista. Kun sen debatin nämä kristillis-fasistis-populistiset piirit hävisivät, niin liittolaisiksi kelpaa kuka tahansa, joka vastustaa ko. lakia.

Saarakkala jatkaa:
Liberaalit yrittävät liittoutua nyt esimerkiksi maahanmuuttajien kanssa ja maahanmuuttajilta on järkevää hyödyntää tilaisuus, mutta ei mene kauan, kun liitto murtuu ja saamme maahanmuuttajista voimaa konservatiiviselle puolelle. Tilanne kannattaa käyttää hyväksi mahdollisuuksien mukaan, vaikka pääosa meistä konservatiiveista vastustammekin nykyisenlaista maahanmuuttoa ilmiönä ja yritämme padota sitä. Maahanmuuttajia vastaan ihmisinä meillä ei ole kuitenkaan mitään.

Saarakkalan maailmassa maahanmuuttajakin on oikein hyvä ihminen, kunhan ajattelee ja toimii juuri samalla tavoin edustaja Saarakkala ja samoin ajattelevat fasistiset piirit, joita löytyy Eduskunnan Familia-verkostosta, Aito Avioliitto ry:stä ja Suomi Ensin liikkeestä yms. ääri-ilmiöistä. Tähän ryhmittymään voidaan laskea myös Patmos Lähetyssäätiö.

Saarakkalan maalaama konservatiivinen agenda sisältää aina ja varmasti väkivallan elementin. Arvelen uusoikeiston ja uusfasistien, joihin Saarakkalakin eittämättä kuuluu, turvautuvan helpommin väkivaltaan kuin mikään muu ääriliike.

Pelon lietsominen järjestämällä mikromellakoita on aina historian kuluessa ollut fasistinen toimintapa. Luodaan kuviteltu uhka ja tarjotaan siihen itse ratkaisu.

Saarakkala yliarvioi uusoikeiston uusfasistisen agendan houkuttelevuuden. Ei ole edes olettavaa, että näistä auktoriteettiuskoisista pikku-natseista löytyisi sellaista kriittistä massaa, jotta he onnistuisivat ajamaan asiaansa muuta kuin metelöimällä verkossa.

Me sekulaarit humanistit olemme kuitenkin hereillä ja tarkkailemme kaikenmaailman saarakkoloita. Mielenkiinnolla odotan kuka uusfasisteista esittää seuraavana tyranniaa ihannoivan kannanoton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti