keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Jeesus oli väärä profeetta, osa 1



Uskovat niin mielellään liittivät Jeesuksen hahmoon profetioita – jo toteutuneita ja tulevia – mutta jokainen näistä väitteistä on helppo kumota. Johtopäätös on aina, että Jeesus oli väärä profeetta. Tätä soppaa on nyt hämmennetty pian kaksi vuosituhatta, joten on jo aika myöntää, että Jeesus oli ihan muuta kuin se mitä hänestä on väitetty.

Matteus 10: 23 "Kun teitä yhdessä kaupungissa vainotaan, paetkaa toiseen. Totisesti: te ette ehdi käydä kaikissa Israelin kaupungeissa ennen kuin Ihmisen Poika tulee.

Markus 13: 30 Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu.

1 Tess 4: 15 Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle.

1 Kor 7: 29 Sanon teille, veljet: aika on käymässä vähiin. Siksi niidenkin, joilla on vaimo, on nyt elettävä kuin heillä ei vaimoa olisikaan,

Heb 1: 2 mutta näinä viimeisinä aikoina hän on puhunut meille Pojassaan, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi ja jonka välityksellä hän myös on luonut maailmat.

1 Piet 1: 20 Hänet oli valittu jo ennen maailman perustamista, ja nyt aikojen lopulla hänet on tuotu julki teitä varten.

Ilm 22: 20 Hän, joka todistaa tämän, sanoo: "Tämä on tosi, minä tulen pian." Aamen. Tule, Herra Jeesus!

1 Piet 4: 7 Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla.

Jeesus oli täysin väärässä pian kohtaavasta maailmanlopusta. Lisää vastaavia virheellisyyksiä löytyy: Mark 9:1, Mark 14:62, Room 13:12, 1Kor 7:31, Fil 4:5, Heb 10:37, Jaakob 5:8, 1 Joh 2:18, Ilm 1:1, Ilm 3:11, Ilm 22:6

Tässä parikymmentä esimerkkiä Jeesuksen pikaisesta paluusta. Jeesus oli väärä profeetta ja paha valehtelija.

Nykyään vielä höperöt evankelistat meuhkaavat Jeesuksen pikaisesta paluuta ja tempauksesta, joka sinällään on mahdottomuus. Siinä on tietämättömyys huipussaan.

Jos joku antaa pörssivihjeitä tai ravivihjeitä noin monta kertaa ollen aina väärässä, on syytä vaihtaa vihjepalvelua. Vihjeen antajilta ei ainakaan voi odottaa minkäänlaista viisautta

Kaiken edellisen perusteella Jeesus oli vääristä profeetoista se pahin valehtelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti