maanantai 23. marraskuuta 2015

Aito Avioliitto ry:n rivit rakoilevat



Aito Avioliitto ry:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Rahkonen sai potkut tai sitten hänet erotettiin. Eiköhän tuo selviä pöytäkirjoista. Ei mennyt vuottakaan kun ihmisoikeuksia polkevan yhdistyksen rivit alkoivat rakoilla. Tämä on kovin tyypillistä noiden puulaakien uskoville: aina saadaan riita aikaan ja syyksi riittää ihan mikä tahansa. 

Ei ole lainkaan ihme, että Rahkonen joutui lähtemään. Heppu möläytti seuraavan kommentin sosiaalisessa mediassa:
Kaikki moskeijat Suomessa sileäksi heti, jos täällä vielä jollain on järkeä päässä. Julkisilla paikoilla muslimiryysyissä kulkemisesta sakot. Kaikki islamiin viittaava symboliikka pitää kieltää. Koraani, Sirat, Haditit ja muu islamilainen kirjallisuus hävitettävä. Tällaista konkretiaa ehdottaisin aluksi.

Sitten puolustellaan aivan helkkarin typerää kommentointia:
Rahkonen perustelee eropäätöstään sillä, ettei voi Aito avioliitto -yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana vapaasti keskustella yhteiskunnallisista kysymyksistä sellaisella retoriikalla, jota haluaa käyttää.

Rahkonen se vaan jaksaa:
Rahkosen mielestä uskonnonvapaus on "troijalainen", joka estää erottelemasta hyviä ja pahoja uskontoja. Islam ei Rahkosen mielestä toisaalta ole uskonto lainkaan vaan "erittäin haitallinen poliittinen järjestelmä".

Keskustelupalstojen kommenteissa tehtiin muutamia hyviä huomioita Rahkosen sanomisista: Tietääkö muuten kukaan kuinka Rahkonen mahtaa suhtautua oman uskonnonvapauden rajoittamiseen? Muistelisin hänen olevan kovasti peloissaan siitä kuinka uusi avioliittolaki vie hänen uskonnonvapautensa. Täytyy kuitenkin sanoa, että se ja Rahkosen konkreettisiksi mainitsemat ehdotukset ovat hiukan eri päässä janaa.

Nimimerkki ateisti1982 kirjoitti: "Enää ei kuitenkaan tarvitsisi peitellä aa-kerhon toiminnan motiiveja, astukoot Ahvio ja Turunenkin ulos kaapista ja myöntäkööt reilusti, että fundamentalismin asialla tässä ollaaan..."Eli ...kusipäisyyden kannalla!!??

Nimimerkki ei.yllättänyt:Palstalla onkin esitetty useita kertoja hienoisia epäilyksiä sen suhteen, että yhdistyksessä toimii (ja sitä kannattaa) henkilöitä jotka ovat valmiita polkemaan eivät vain homoseksuaalien oikeuksia vaan ylipäätään kaikkien sellaisten oikeuksia joiden katsovat toimivan oman vakaumuksensa vastaisesti. Sen Rahkonen tavallaan nyt ainakin yhdistyksen osalta allekirjoitti. Tyylipuhtaasti.
 
Nimimerkki mummomuori kirjoitti: Olen jo ihmetellytkin tätä työjakoa että Ahvio kirjoittaa politiikkaa ja muut olevinaan tekevät muuta. No, Melleri tuntuu keskittyvän enemmän uskonnollisiin kysymyksiin. Nyt Rahkonen haluaa lähteä ilmeisesti tekemään ideologiansa mukaista politiikkaa josta Ahvio on tyytynyt tehtailemaan kirjoitelmia.
 
Nuo em. kommentit olivat kovin kilttejä. Rahkosen kaltaiset mulkerot ansaitsevat kaiken mahdollisen paskan, sillä Rahkosen ja muiden fundamentalistien asia on tehdä elämästä mahdollisimman sietämätöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti