tiistai 4. elokuuta 2015

Profeetta on taas sekaisin



Suomi 24:n profetiat osiolla ja omilla nettisivuillaan Pelastussanoman pölvästi lämmittää vanhaa ”profetiaansa”. Profetiat -osion parodioiminen on mahdotonta: ”profeetat” tekevät sen ihan itse.

Pölvästi kirjoitti:
Nyt on kulunut puolitoista vuotta yllä olleesta ja Schumacher on jo viime kesänä herännyt, vaan ei ole puhunut vielä sanaakaan, emmekä edes tiedä kykeneekö kommunikointiin. Mutta nyt vasta MH 370 osia on alkanut löytyä.
Mutta mikä merkillepantavaa, miksi Michael Schumacherista ja MH 370 malesialaiskoneesta on puolentoista vuoden jälkeen juttu samassa lehdessä ja samana päivänä vieläpä siten että Michael toipuu pala palalta ja MH 370 löytyy pala palalta. Uutisotsikot ovat allekkain samalla sivulla samalla hetkellä.
Tämä ei ole minulle ainakaan sattumaa, en tiedä sitten voiko jollekin olla.

Pölvästi kirjoitti aikoinaan 4.4.2014:
Olen tuolla aiemmin jo kertonut että minulla on hyvin voimakas tunne siitä että Schumacherilla ja Ariel Sharonilla oli tekemistä keskenään, liittyen lopulta huippu-urheiluun ja talviolympialaisiin. Saattaa kuulostaa tyhmältä mutta yhtä kaikki, en ole tarkoittanutkaan että tätä maailman viisaat lukisivat.
Kun Michael vaipui koomaan, Ariel Sharon vaipui heti perään koomasta kuolemaan. Uskon että Shumacherin mahdollinen herääminen on merkki uskon eloonheräämisestä, eli merkkinä "Joonan merkistä" kun Niinive heräsi Jumalan pelkoon.
Lisäksi olen täysin normaalista poikkeuksellisesti nähnyt unta Michael Schumacherista ja tämän heräämisestä, jopa kahteen eri kertaan. Ekalla kerralla koetin herättää häntä ja hän heräsi, ollen yllättävän pirteä. Toisella kerralla näin että hän oli virkistynyt ja oli puoli-istuvassa asennossa sängyssä ja mietti koomassa ollessaan jotain asioita jotka kaivelivat häntä. Hän selvästi halusi kertoa jotain sieltä syvästä unestaan.
Uskon siis vahvasti että Michael Schumacherin herääminen on sekä ajan merkki, että myös hänellä on sanoma rajan takaa, jossa hän on ollut nyt 90 päivää. Pitääkö tämä profetia paikkansa, sen nähdään sitten.
Ilkkujille tiedoksi, ettei tämä ole skenaario, koska tähän ei liity johtopäättelyä muuta kuin Arielista Michaeliin ja huippu-urheilusta huippu-talviurheiluun, seurauksena siitä Ukrainan kriisi. Maailma on vajoamassa koomaan, osa kuolemaan, osa heräämään unesta jne. jne. johtopäätelmiä. Vedenjakajalla ollaan selvästi ja kaikki selviää sitten kun on sen aika. Toivon että vihdoin pian!

Tuostako pitäisi löytää jokin korrelaatio kausaalisuudesta nyt puhumattakaan? Nämä profeetat ovat jokainen aivan sekaisin, mutta viihdettä riittää.
 

1 kommentti:

  1. kiva että osaat irvailla ihmisille älykkäillä sutkauksillasi...kertonee paljon sinun mielenterveydestäsi tai sitten perusvittumaisesta luonteestasi..

    VastaaPoista