keskiviikko 19. elokuuta 2015

Absurdia Raamattu - ei siannahkaisia jalkapalloja yms.



Ennen synteettisistä materiaaleista tehtyjä jalkapalloja, pallot tehtiin siannahkasta. Täten muinaiset futarit rikkoivat Raamatun kieltoja vastaan.
7 Saastainen on myös sika, jolla tosin on kaksijakoiset sorkat mutta joka ei märehdi. 8 Näiden eläinten lihaa älkää syökö älkääkä koskeko niiden raatoihin, sillä ne ovat saastaisia. (3. Moos. 11:7-8)

Jotta absurdius lisääntyisi, pallittomat miehetkään eivät saaneet astua sisään Raamatun jumalan temppeliin.
2 "Ketään, jonka kivekset on murskattu tai jonka elin on leikattu, ei saa lukea Herran kansaan kuuluvaksi. (5. Moos 23:2).
Pitäkää siis uskovat lätkäpelaajat aina alasuojia!

Keskeytetty yhdyntäkään – coitus int – ei ole sekään raamatullista. Se voi johtaa jopa kuolemaan: 9 Mutta Onan tiesi, ettei lasta pidettäisi hänen omanaan, ja aina kun hän makasi kälynsä kanssa, hän antoi siemenensä mennä maahan, ettei antaisi jälke- läisiä veljelleen. 10 Herran silmissä hänen tekonsa oli paha, ja siksi Herra antoi hänenkin kuolla. (1. Moos 38:9-10)
Raamattu ei sano mitään kondomeista, pillereistä, hormonikierukoista. Ne ovat oikein hyviä, mutta sperman roiskiminen maastoon aiheuttaa miehelle kuolemanvaaran.

Ei myöskään rapujuhlia uskoville: 10 Mutta teidän tulee inhota ja karttaa kaikkia evättömiä ja suomuttomia pikkueläimiä, joita liikkuu merissä, järvissä ja joissa, ja myös kaikkia muita vesieläimiä, joilla ei ole eviä eikä suomuja; (3. Moos 11:10)

Tässä uskoville näitä perinnäissääntöjä, joita ei koskaan saarnata kirkoissa ja muissa tiloissa, joissa nämä hurskaat kokoontuvat. Vain homot ovat heidän vihalistallaan, mutta muilla Vanhan Testamentin jutuilla ei sitten ole niin väliä. Tekopyhää, sanoisin minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti