torstai 27. elokuuta 2015

Pahan Jumalan anti-ihmeet



Jumalan ja Jeesuksen tiliin pistetyt väitetyt ihmeetkään eivät millään tavoin osoita, että em. oliot olisivat lainkaan hyviä. Päinvastaisesta taas on esimerkkejä.

 Vain empatiakyvytön sadistinen psykopaatti edes suunnittelee kaiken elollisen – paitsi arkissa olleiden – tappamista. Täysin patologinen tapaus vielä toimeenpanee suunnitelmansa. Siinä sitä on ihmettä kerrakseen.
Jos tuo em. jumala olisi kaikkivaltias kuten uskovat väittävät, niin keinovalikoima olisi ääretön, joten eikö sitä olisi luullut löytyvän joitakin työkaluja asiantilojen korjaamiseksi ja parantamiseksi.

Mutta tämä äärimmäisen paha jumala nimeltä Jahve oli pakotettu toimimaan äärimmäisen pahan luontonsa mukaisesta tappamalla lähes kaiken.

Ja näin läpeensä pahaa jotkut – valitettavan monen – pitävät hyvänä. Nyt täytyy kysyä: kummat ovat hullumpia, Jumalaan uskovat vai tuon uskon oletettu kohde Jahve?

Nykyaikana tilanne paljon parempi: Tiede on osoittanut, että mitään vedenpaisumusta ei koskaan tapahtunut. Täten tuo äärimmäisen pahan Jumalan masinoima anti-ihme on vain muinaisten aavikkobarbaarien – he olivat barbaarisuudessaan lähes yhtä väkivaltaisia kuin paha jumala Jahve – myyttejä, mytologiaa ja maagista toiveajattelua. 

Väkivaltaisten ihmisten jumalat ovat väkivaltaisia ja tästä ei ole ainuttakaan tunnettua poikkeusta.

Muutenkin tämä äärimmäisen paha jumala Jahve katselee norsunluutornistaan aiheuttamaansa pahaa maapallolla. Sadistinen Jahve vielä nauttii näkemästään.

Minkälainen muu kuin paha jumala voi pitää silmitöntä väkivaltaa sopivana rangaistusmuotona mistä tahansa ja kuinka mitättömästä rikkeestä?

Lopulta kaikki Jahve ihmeet ovat anti-ihmeitä, sillä kaikkiin niihin liittyy väkivallan elementti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti