perjantai 20. maaliskuuta 2015

Petri Paavola puhuu taas täyttä puppua



Melko harhainen täytyy PePan olla, sillä hän näkee salaliittoja vähän joka puolella. Tämä on oikeastaan aika hassua, mutta PePa taitaa olla ihan tosissaan:

PePan turinat tarina alkaa näin:
”Rooman katolinen kirkko (RKK) syntyi 300-luvulla tarkoituksenaan tuhota Raamatun Jumalan työ ja suunnitelmat. Rooman katolinen kirkko on saatanan luomus, jonka tarkoitus on eksyttää ihmiskunta luulemaan katolisen kirkon olevan Raamatun Jumalan seurakunta, vaikka todellisuudessa se on seurakunnan valhejäljitelmä.”

Jostain syystä luotan enemmän Wikipedian versioon Katolisen kirkon synnystä kuin PePan hämärtyneen tajunnan tuottamaan informaatioroskaan. Aiheesta lisää täällä:

Pepan alla olevaa päättelyä noudattamalla kristinusko ja islam ovat juutalaisuudesta kummunneita lahkoja. Juutalaisuus taas perustui paljon vanhempiin Lähi-idän uskontoihin. PePa valehtelee nyt ihan tarkoituksellisesti

”Kun tutkimme tarkasti tietyt asiat esimerkiksi Rooman kirkon ja muslimien oppien samankaltaisuuksista sekä katolisen kirkon ja muslimien yhteisestä uskontodialogista, niin todisteet ovat kiistattomat sen puolesta, että Islam on katolisen kirkon luomus.”

Seuraavan väitteensä tueksi Pepan tulisi esittää edes jotain todistusaineisto, mutta kun ei esitä. PePa taas valehtelee aivan tarkoituksellisesti:

”Rooman katolisella kirkolla on ollut ja tulee aina olemaan kaksi vihollista, jotka ovat juutalaiset ja Raamattuun uskovat Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset. Rooman katolisen kirkon isäntä (saatana) haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset herran Jeesuksen opetuslapset. Minkä tähden RKK haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset?”

Tämän jälkeen PePa jaarittelee pitkät pätkät Raamatusta etenemättä argumentoinnissaan yhtään mihinkään. Niin huonoa argumentointia ei näe juuri muualla kuin näiden ”uudesti syntyneiden” kirjoitusten yhteydessä. Ja sitten taas PePa täräyttää mitenkään todentamattoman väitteen (lue: valehtelee tarkoituksellisesti):

Juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ovat este Rooman katolisen kirkon suunnitelmalle valloittaa koko maailma sen isännälle (saatana) sekä hallita maailmaa Jerusalemista käsin. Koska Rauhanruhtinaan Herran Jeesuksen tulee hallita koko maailmaa tulevaisuudessa Jerusalemista käsin, niin sen tähden saatana haluaa estää sen ja asettaa oman miehensä Jerusalemiin maailmanvaltiaaksi. Tuleva antikristus asettaa "valtaistuimensa" Jerusalemiin julistaen itsensä jumalaksi sekä messiaaksi, mutta Herran Jeesuksen tulemuksessa antikristuksen valta tulee tuhoutumaan täydellisesti.

No huh huh, olipa melkoista toiveajattelua, ihan täyttä fantasiakirjallisuutta. PePan ajattelu taitaa olla häiriintyneempää kuin osasin odottaakaan.  Tai sitten Pepa on patologinen valehtelija.

”Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ja juutalaiset ovat olleet RKK:n tiellä esteenä Jerusalemin valtaamisessa. RKK:n vainot ja surmatyöt juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan eivät tuottaneet toivottua tulosta. Rooman kirkon piti keksiä jotakin jonka avulla niin Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset kuin juutalaiset tuli raivata pois tieltä sekä ottaa haltuun Jerusalem.”

Taaskaan ei esitetä edes yhtä lähdeviitettä, joten PePa vetää näitä aivopierujaan ihan hatusta. Mitkä lienevät PePan motiivit?

Tämän jälkeen PePa esittää (ilman lähdeviitteitä) erään naisen henkilöhistorian. Kyseinen nainen saattoi olla olemassa, todennäköisesti ei. Tästä naisesta hypätään hieman eriskummallisen päättelyketjun kautta profeetta Muhammediin ja Islamin syntyyn. Tässä kaiketi piili se PePan salaliitto.
Uskomattomat väitteet vaatisivat poikkeuksellisen vahvoja todisteita. Niitä ei PePa eikä kukaan mukaan ole esittänyt. Häiriintynyt psyyke näkee salaliittoja vähän kaikkialla.

”Rooman katolinen kirkko on ollut mukana sorvaamassa islamin uskon oppeja. Miksi katolisen kirkon vaikutuksesta koraaniin tuli opetus, että Allah antoi Israelin maan juutalaisille? Katolinen kirkko halusi salata ja peittää oman osuutensa islamin synnyssä. Koraanissa lukee Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille, koska siten katolinen kirkko halusi kaiken syyn muslimien kontolle. Katolinen kirkko vaikutti Islamin uskontoon ristiriitaisuuksia, että muslimit toimisivat ristiriitaisesti vastoin omaa "pyhää" kirjaansa. Rooman katolisen kirkon valtapyrkimyksiin tämä sopii aivan mainiosti, koska siten se saisi syyn osoittaa muslimien ristiriidat ja vääryydet. Kun muslimit on näytetty syyllisiksi toimien vastoin omaa "pyhää" kirjaansa, niin sen tähden ja sen varjolla RKK ajatteli saavansa Jerusalemin yksin hallintaansa.”

Jos tällainen salaliitto olisi olemassa, se olisi paljastunut vuosisatoja sitten. Asialle olisi varmasti tehty jotain. PePa vetää taas hatusta ja hihasta.

On tietenkin sanomatta selvää, että niin Rooman katolisen kirkon kuin Islamin uskonnon taustalla on pimeyden henkivaltojen suunnitelma yrittää tuhota Jumalan työ ja suunnitelmat. Muhammedin ja Islamin uskonnon kautta sielunvihollisen suunnitelma eräs osa toteutuu, jonka päämäärä on saada aikaan konflikti Lähi-idässä, niin että sen seurauksena juutalaisista tehdään konfliktin syntipukki, jonka seurauksena juutalaisilta otettaisiin pois sille kuuluvia maa-alueita. Tähän suunnitelmaan kuuluu maailmanlaajuinen vaino juutalaisia ja todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan.

Pepa, voit lohduttautua sillä, että mörköjä ei ole olemassa (ei myöskään jumalia ja saatanoita)

”On päivän selvää, että Rooman katolinen kirkko ja Islam ovat yhtä ja samaa uskoa, jonka takana on yksi ja sama pimeyden henkivalta. Katolisuus synnytti Islamin ja on ohjannut Islamin uskon oppia siten että he voivat ekumeenisesti olla yhtä päivien lopulla toteuttaen pahuuden suunnitelman juutalaisten ja todellisten Herran Jeesuksen opetuslapsien tuhoamisen.”

PePa, koska opit argumentoimaan? Ei asia ole mitenkään päivän selvää; pikemmin päinvastoin.

PePa on aika kilahtanut tämän vuodatuksensa perusteella. Kummallisia harhoja usko mielikuvitusolentoihin tuottaa.

2 kommenttia:

  1. http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html

    pepa on taas vauhdissa

    VastaaPoista
  2. http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html#10

    pepa puhuu

    VastaaPoista