maanantai 23. maaliskuuta 2015

Patmoksen pellehermannien pääjehu puhuu politiikkaa



Patmoksen pellehermannien pääjehu, Leo Meller, puhuu sunnuntaina 22.3.2015 julkaistussa blogissaan politiikkaa. Tarinointi on taattua Melleria kaikkine salaliittohörhöilyineen.

Blogin voi lukea tuolta:

Pääjehua näyttää vituttavan se, että Suomessa Jeesus-mafia ei ole onnistunut kaappaamaan yhtään puoluetta kuten uskonnollinen äärioikeisto on kaapannut Yhdysvalloissa Republikaanisen puolueen. Kristillisdemokraatit ovat Suomessa poliittinen vitsi.

Jeesus-mafian resurssit ovat USA:ssa aivan toiset kuin Suomessa. Sitä paitsi Suomessa kansalaiset ovat niin sivistyneitä, etteivät anna Jeesus-mafian valtapyrkimyksille periksi, jos sellainen Suomessa yrittäisi tehdä Suomesta kristittyjen talebanien johtaman Pohjolan Afganistanin.

Blogin otsikossaan pääjehu hehkuttaa ja heruttaa Netanjahun vaalivoittoa Israelissa. Pääjehua vituttaa sekin, että erinäiset instanssit suhtautuvat kriittisesti Netanjahuun ja hänen pyrkimyksiinsä diktatoriseen vallankäyttöön. Yhdysvallatkin on presidentti Obaman johdolla ottanut etäisyyttä Israeliin. Jo oli aikakin.

Jeesus-mafialle tällainen ei tietenkään sovi: kaikki väkivalta on sallittua israelilaisille, sillä perusteella, että juutalaiset perustivat Jeesus-mafian parituhatta vuotta sitten.

Mellerin Jeesus-mafian Suomen osasto levittää presidentti Obamasta Jeesus-mafian Amerikan osaston propagandaa. Jopa enemmistö amerikkalaisista haistattaa paskat Jeesus-mafian propagandalle. Jeesus-mafian väitteet ovat niin selviä huijauksia, että sellaisten esittäminen tekee Jeesus-mafian jäsenistä Atlantin molemmin puolin täysiä pellehermanneja, mitä he todellisuudessa myös ovat.

Mellerin ensimmäinen vale ihan Amerikan malliin:
”Amerikan presidentti kävi kummatkin presidentinvaalikilpansa sammutetuin lyhdyin.  Valheesta tehtiin totuutta.  Jos aikaa annetaan ja tuhannet sinetöidyt dokumentit aikanaan vapautuvat julkiseen arviointiin, maailma saa aihetta pidättää henkeä sen ainoalaatuisen salaliiton kohdalla, jossa mies, joka ei edes ollut syntyperäinen amerikkalainen – ehto presidentiksi valitsemiseksi – pistettiin Valkoiseen taloon tuhoamaan ei vain Yhdysvaltoja  mutta myös länsimainen juutalaiskristillinen järjestelmä.”

Obaman kumpikin kampanja oli ihan normaali: mistään sammutetuista lyhdyistä ei ollut kyse. Obama oli vain niin sivistynyt, ettei ryhtynyt samanlaiseen paskanheittoon kuin Jeesus-mafia. Totta kai Jeesus-mafiaa vituttaa se, että Obaman asiapohjalta käytä vaalikampanja murskasi Jeesus-mafian agendan mennen tullen.
Seuraavaksi pellehermannien pääjehu sanoo jotain siitä, että valhe tehtiin totuudeksi. Tämä on Amerikan Jeesus-mafian pääasiallisin argumentti aiheeseen kuin aiheeseen. Asiahan on juuri päinvastoin. Kaikki, mitä Jeesus-mafian jäsenet Amerikassa sanovat, on osoittautunut aina(!) valeeksi. Luuleeko pääjehu, että ihmiset ovat niin tyhmiä, että he uskovat huonosti perustellut argumentit, kun vastapuolella on pelkkiä hyvin perusteltuja faktoja. Jeesus-mafia on vain joukko huonoja häviäjiä.

Todellakin, kun arkistot aukeavat saamme lukea Jeesus-mafian suosikkipresidentin George W. Bushin hölmöilyistä. Aika paljon niistä jo tiedetäänkin, kiitos Snowdenin ja Manningin. GWB oli  ehkä huonoin presidentti Yhdysvalloissa kautta aikain. GWB saattaa olla jopa huonoin presidentti koko maailmassa koskaan ja missään. Omilla ansioillaan tuosta tunarista ei olisi koskaan tullut presidenttiä: siihen tarvittiin Jeesus-mafian rahat ja hyvin hoidettu Jeesus-mafian propagandakoneisto.
Obaman syntyperä on selvitetty hyvinkin tarkasti. Mitään kummallista siihen ei liittynyt. Jeesus-mafia yrittää kehitellä taas tästäkin asiasta salaliittoa. Jos joku ei toimi Jeesus-mafian mielihalujen mukaan, tämä vastustaja yritetään demonisoida ihan millä tavoin tahansa.

Lopulta Patmoksen pellehermannien pääjehu tulee johtopäätökseen, että presidentti Obaman tarkoitus on tuhota juutalaiskristillinen järjestelmä. Tätä samaa on Amerikan Jeesus-mafia toistanut koko presidentti Obaman virkakauden ajan. Taas kerran asia on juuri päinvastoin: länsimainen demokratia on vahvistunut viime vuosina. Jeesus-mafia ei vain pääse sanelemaan nykyisen Yhdysvaltain presidentin tekemisiä: GWB oli puolestaan täysin Jeesus-mafian kuljetettavissa. Toisen maailmansodan jälkeen jokainen republikaaninen presidentti on ollut enemmän tai vähemmän uhka demokratialle ja maailmanrauhalle. Niin siinä käy, kun päätökset perustuvat aavikkobarbaarien opaskirjaan, eikä todellisiin analyyseihin reaalimaailmasta.
Mahtaa olla pellehermannien pääjehulle kova paikka, kun Amerikan osasto ei noteeraa pääjehua. Varmaan pääjehu on syntynyt aivan väärässä maassa? Tottahan Amerikassa osattaisiin arvostaa niin kiihkeää Jeesus-mafiosoa kuin pääjehu.

Pääjehulle taitaa olla kova paikka sekin, että elämä meni ajaessa Jeesus-mafian asiaa. Nyt sitten pääjehu on huomannut, että koko Jeesus-mafian ideologia perustui epätosille premisseille.
Omapa on pääjehun asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti