torstai 19. maaliskuuta 2015

Patmoksen pellehermannit



Patmoksen paatuneet valehtelijat ovat taas olleet asialla blogeissaan.

Juha Ahvio kirjoitti 15.3.2015 aiheesta Frankilin Grahamin islam-kritiikki on aiheellista. Vain yhdessä asiassa Ahvio ja Franklin Graham ovat oikeassa: Islam kritiikkiki on aiheellista. Niin on myös kristinuskon kritiikki. Kaikki uskontoja tulee kritisoida, koska ne perustuvat todentamattomiin premisseihin. Kaikki uskonnot ovat yksinkertaisesti väärässä.
Ahviolle ja hänen laskujensa maksajalle on kaiketi selvää, ettei heidän argumentaationsa kestä kriittistä tarkastelua. Asia kiteytyy Ahvion kirjoituksen kommenttiosuudessa nimimerkki stv:n mielipiteeseen: Ero koraanin ja Raamatun välillä vain on siinä että Jumala VAHVISTAA RAAMATUN, MUTTEI ALLAH KORAANIA, MIKÄ ON KUOLLUTTA KIRJAINTA JA HARHAOPPI. Jos rukoilet allahilta synnit anteeksi ei tapahdu mitään, mutta jos rukoilet Jeesukselta synnit anteeksi tosissasi, koet UUDESTISYNTYMISEN YLHÄÄLTÄ JA SAAT PELASTUSVARMUUDEN.” -JOH.3. 3 ja Joh.5.24 ja Room.8.1-2.
Tuo yllä oleva on naivia ajattelua. Lisäksi tuon kirjoittajan ajattelu on niin epätotta, että hänen täytyy huutaa CAPSLOCK päällä.

Markku Vuorinen kirjoitti 12.3.2015 otsikolla Raha katoaa – siru tulee.
Blogikirjoitus käsittelee sitä, kuinka ihmiseen asennettiin mikrosiru, jota voi esimerkiksi käyttää maksamiseen. Tästä Vuorinen pääsee sujuvasti lopunajan profetioihin.
Tämä ns. pedon merkki on ollut minunkin elinaikana milloin mitäkin: tatuoinnit, viivakoodi, jopa henkilötunnusta on aikoinaan pidetty pedon merkkinä (no tämä sentään tapahtui ennen syntymääni).
Näitä lopunajan profeettoja on ollut jo ties kuinka kauan. Mikään ei viittaa siihen, että kristityt lopunajan profeetat olisivat millään tavoin oikeassa. Tässäkin tapauksessa profeetta on väärä profeetta. Niinhän ne kaikki ovat.

Pasi Turunen kirjoitti 10.3.2015 aiheesta Asiantuntijat myöntävät: Sukupuolineutraali avioliitolaki on uhka uskonnonvapaudelle.
Suurin uhka uskonnonvapaudelle on Turunen, jonka ideaalivaltio on Pohjolan Afganistan, jossa ainoa sallittu uskonto on juuri Patmoksen pellejen versio kristinuskosta. Turusen suurin huoli on se, että kirkko saattaa joutua vihkimään samaa sukupuolta olevia. Hui kauheaa!
Onko Turusen ja kumppanien homofobia latentin homoseksuaalisuuden ilmentymä? Mitä se on pois Turusen avioliitosta, jos evankelis-luterilainen kirkko vihkii ”homopareja”. Turunen on muutenkin näitä fundamentalisteja, joille em. kirkko on eksyttäjä.
Turusen ajattelu on täysin laskujensa maksajan ideologian mukaista ja tämä ajattelu ei sisällä muuta kuin muinaista taikauskoa, jota jotkut pitävät totena syyllistyen näin itsepetokseen.

Ahvion blogi 8.3.2015 on sekin huvittavan homofobinen. Otsikko on Eduskuntavaalit ovat ratkaisevan tärkeitä.
Sivulauseessa Ahvio mainitsee sentään turvallisuus- ja talouspolitiikan, mutta Ahviolle tärkeintä on sukupuolineutraali avioliittolaki; tarkemmin sen kumoaminen.
Ahvio keksii ainakin minulle uuden käsitteen – vasemmistoliberaalit radikaaliutopistit. Ahviolle ja Patmoksen pelleille näitä niin halveksittavia ovat kaikki, jotka ajattelevat eri tavoin kuin he.
Ahvion argumentointi on niin väsynyttä, että se ei oikein jaksa edes huvittaa: näille fundamentalisteille kaikki rationaalinen ajattelu ja tiedemyönteisyys ovat kadotukseen johtavaa. Ahvion uskonnollinen ja poliittinen agenda tiivistyy ajatukseen: ”Eduskunnan voimasuhteet on äänestettävä sellaisiksi, että Suomen kansan todelliset enemmistöarvot saavat vankat edustajansa eduskuntaan ja lakeja aletaan vastedes säätää selkeästi suomalaisen enemmistön arvopohjasta käsin. Suomen kansan konservatiivisen enemmistön on nyt aika vaikuttaa ja ilmaista painava poliittinen tahtonsa tulevissa vaaleissa.”
Mistä Ahvio repäisi oletuksen, että Suomen kansan enemmistö olisi konservatiiveja sillä tavoin, että sukupuolineutraali avioliittolaki tulisi jättää toimeenpanematta? Joko Ahvio on harhainen tai sitten kirjoittaa laskujensa maksajan mielipiteitä. Ehkä Ahviota motivoi molemmat seikat?
Sitten Ahvio jatkaa blogikirjoitustaan tolkuttoman pitkään etenemättä minnekään. Kaikkein vaarallisinta on homot, homojen liitot. Kaikki on aina(!) yhtä homostelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti