lauantai 21. maaliskuuta 2015

Jeesus-mafia



Pietari suorittaa näytöstyylisen teloituksen (Apt. 5) tappamalla Ananiaan ja Safiran. Perusteluna teloitukselle oli, että nämä kaksi henkilö eivät olleet antaneet (riittävästi?) rahaa Pietarille. Pietari taas väitti toimivansa Jeesuksen ja itsensä Jahven valtuuttama.

Näitä kahta teloitusta käytettiin varoittavana esimerkkinä muille Pietarin johtaman Jeesus-mafian voimasta. Uusi Testamentti on aikansa opas rikollisuuteen. Myös huijaus ja petos ovat rikoksia Jeesuksen itsensä ollessa tämän taidon paras esimerkki.

Jeesus-mafia toimii kuten mikä tahansa järjestäytynyt rikollisjärjestö. Jeesus-mafian toimintastrategia on aina sama: tehkää juuri kuten sanomme tai muuten…!

Jeesus-mafian ulkojäsen Paavali vie oman jenginsä kanssa mafian strategian Eurooppaan. Petosta seuraa aina uusi petos. Prosessissa ihmishenki ei ole juuri minkään arvoinen, vaikka Jeesus-mafian jäsenet mielellään esittävät itsensä rauhaarakastavina ihmisinä.

Jerusalemin Jeesus-mafia tunkeutui muutamassa vuosisadassa kaikkialle Eurooppaan. Tuhannen vuoden ajan Eurooppa oli Jeesus-mafian temmellyskenttänä. Vielä nykyäänkin Jeesus-mafialla on melkoinen vaikutusvalta monin paikoin. Onneksi Pohjoismaista Jeesus-mafia on joutunut vetäytymään melko nopealla aikataululla.

Parintuhannen vuoden aikana Jeesus-mafian onnistui kerätä itselleen melkoinen varallisuus. Varallisuuden turvin Jeesus-mafia levitti lonkeronsa oikeuslaitokseen, lainsäädäntöön ja jotakuinkin kaikkeen mahdolliseen. Jeesus mafia oli aivan kaikkialla.

Jeesus-mafiaa vastaan nousseet poltettiin roviolla tai mestattiin. Tämä varoitukseksi muille. Jeesus-mafialla oli kaikki resurssit pullistella voimassaan. Vuosisatojen ajan Euroopan ja Amerikan historia oli yhtä kuin Jeesus-mafian historia. Menetettyään asemiaan Euroopassa ja Amerikassa Jeesus-mafia on joutunut levittäytymään Afrikkaan ja Aasiaan. Näistä maista on löytynyt uusia taikauskoisia höynäytettäviä, jotka ovat alttiita Jeesus-mafian vaikutuksille. Heidät on kohtuullisen helppo saada suopeiksi Jeesus-mafialle, mutta tämän jälkeen Jeesus-mafia ei päästäkään ketään mukaan lähtenyttä helposti irti. Pienikin skeptisyys johtaa rangaistukseen, joka voi pahimmillaan tarkoittaa henkensä menettämistä.

Ajoittain Jeesus-mafian osastot ovat joutuneet keskinäiseen kilpailutilanteeseen. Näissä jengikahakoissa on kuollut jopa miljoonia ihmisiä; monet täysin sivullisina.

Jos esimerkiksi Suomessa ei olisi säädetty Jeesus-mafian toimintaa sääteleviä lakeja, niin Jeesus-mafia voisi toimia yhä täysin mielivaltaisesti. Jeesus-mafian osastoilla on yhä pyrkimys palauttaa Jeesus-mafia absoluuttiseen valtaan. Tästä syystä Jeesus-mafian vastaista taistelua on jatkettava.

Tunnetko sinä Jeesus-mafian jäseniä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti