torstai 26. maaliskuuta 2015

Jeesus-mafian kätyri - Äiti Teresa



Jeesus-mafian yksi palvotuimmista kätyreistä oli Äiti Teresa. Hän perusti Jeesus-mafian osaston nimeltä Rakkauden lähetyssisaret. Kyseessä on klassinen Jeesus-mafian petos. Äiti Teresan toiminta onkin rikoshistorian yksi irvokkaimmista teoista.

1.
Intian rationalistiajattelijoiden liiton pääsihteeri Sanal Edamaruku sanoi Äiti Teresasta:
”Äiti Teresa ei auttanut Kalkutan köyhiä vaan länsimaiden rikkaita, jotka saivat hänen avullaan rauhoitettua huonon omatuntonsa – ja Äiti Teresa sai heiltä miljardeja dollareita. Jotkut hänelle lahjoituksia antaneet olivat diktaattoreita tai rikollisia, jotka yrittivät pestä likaisia käsiään. He saivat Äiti Teresan pyhän kunnioituksen sopivaa rahasummaa vastaan. Suurin osa hänen kannattajistaan oli kuitenkin rehellisiä, hyvää tarkoittavia ja lämminsydämisiä ihmisiä, jotka lankesivat siihen harhaan, että `Katuojien Pyhimys´ kuivaisi kaikki kyyneleet, lopettaisi kaiken kurjuuden ja korjaisi kaiken epäoikeudenmukaisuuden maailmassa. Illuusioon rakastuneet kieltäytyvät usein näkemästä totuutta.”

Siinä se tuli: Jeesus-mafia oli tässäkin petoksessa mukana.

Äiti Teresa ei pitänyt yllä sairaalaa vaan saattohoitoon sopivaa kuolemanloukkoa, jossa lääketieteellisestä hoidosta ei ollut mitään tietoa. Käytössä ei ollut lääkäriä, eikä esimerkiksi kertakäyttöruiskuja. Ruumiitakaan ei säilytetty kylmätiloissa ja ruumiita kyllä riitti.

Jeesus-mafian toimesta kuoleville annettiin kaste monesti vastoin potilaan omaa toivetta. Tartuntatauteja hoidettiin hygienialtaan riittämättömissä tiloissa. Pääsääntöisesti ihmisten annettiin vain kuolla, vaikka sairaus olisi ollut asianmukaisella hoidella parannettavissa. Tässäkin tapauksessa Jeesus-mafialle tyypilliseen tapaan lääkkeeksi tarjottiin rukousta. Rukous onkin tappavaa ilman asianmukaista lääketiedettä. 

Äiti Teresan puolustukseksi sanottiin ÄT:n tehtävänä olevan sielujen pelastaminen, ei köyhien hoitaminen tai parantaminen. Rahaa köyhäinapua tarjoaville sairaaloille kyllä kerättiin, mutta rahat käytettiin aivan muuhun. Tämä on selvästi rikoksen tunnusmerkit täyttävä petos.

Edamarukun arvio ÄT:stä on todella karu:
”Intian, ja erityisesti Kalkutan, katsotaan hyötyneen eniten Äiti Teresan tarunhohtoisesta köyhien ´auttamisesta´, jonka takia hänestä tuli aikamme kuuluisin katolilainen, Nobelin rauhanpalkinnon saaja ja pyhimys omana elinaikanaan. Kun arvioidaan, mitä hän itse asiassa on täällä tehnyt, mielestäni Intialla ei ole mitään syytä tuntea kiitollisuutta häntä kohtaan.”

Näillä eväillä ÄT lopulta sai Nobelin rauhanpalkinnon, vaikka hänen väärinkäytöksensä olivat tiedossa. Vastenmielistä tekopyhyyttä!

2.
- Lahjoitusvaroilla ostettuja ambulansseja käytettiin nunnien kuljetuksiin, ei sairaiden kuljetuksiin.

- Äiti Teresa otti vastaan varoja korruptuneilta diktaattoreilta, jotka olivat syyllistyneet rajuihin ihmisoikeusrikoksiin.

- Järjestönsä saamia hoitolaitteita ei käytetty tai ne myytiin.

- Lahjoitusvarat käytettiin suurelta osin uskonnolliseen työhön tai Jeesus-mafian henkilökohtaisiin kuluihin.

- Äiti Teresan antama kuva Kalkutasta karkotti seudulta turisteja. Arvioidaan, että tämän takia menetettiin 4,5 miljardin dollarin tulot. Jeesus-mafia onnistui manipuloimaan asiassa taas kerran länsimaista mediaa. Median olisikin syytä tarkastella kriittisesti sekä itseään että Jeesus-mafiaa.

- Äiti Teresa ei koskaan pyrkinyt vähentämään rakenteellista köyhyyttä – päinvastoin. Julman sadistin konservatiiviset asenteet ylläpitivät köyhyyttä; toisinaan jopa pahensivat sitä. Tämäkin on kovin tyypillistä Jeesus-mafian toimintaa. Rahaa Äiti Teresalla kyllä oli.

3.
Äiti Teresan oma kommentti on kuvaava: ”Köyhien kärsimys on erittäin kaunista, tämä näyte kurjuuden ja kärsimisen ylväydestä auttaa maailmaa suuresti.” Pitäisikö tästä omalaatuisen miljardöörin opetuksesta olla kiitollinen?”

Samanaikaisesti kirjeenvaihdon perusteella ÄT epäili uskonsa järkevyyttä ja jumalansa olemassaoloa. Tästä huolimatta ÄT jatkoi petollista toimintaansa. 

Jeesus-mafialle inhimilliset kärsimykset ovat yhdentekeviä.

LÄHTEET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti