sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viihteellisiä "näkyjä" keskustelupalstalta



Pari päivää siteen kommentoin nimimerkki sinettisormus1:n näkyjä, jotka hän oli postannut Suomi24:n keskustelupalstalle. Pian sen jälkeen ko. nimimerkki aloitti uuden ketjun otsikolla ”Näky – Kirjoitettu on”. Tämä se vasta hölmöä onkin:

Tänä aamuna sain näyn jostakin Arkistosta. Näin kuin piirretyn arkisto laatikoston ja jokaisessa lokerossa oli pienempi laatikko tai piiretty neliö sisällään ja jokainen niistä oli numeroitu ja niitä oli paljon, kuin on myös paljon kirjoitettua todistusta, Herrastamme Jeeuksesta Kristuksesta, ja tämä kaikki on hänen kunniakseen ja kirkastuksekseen, kiitoksena olkoon Hänelle!
Herran Rauhaa ja Siunausta Teille!
Tämän jälkeen seuraa kokonainen luku Raamatusta, joka ei juurikaan liity tuohon edellä olevaan ”näkyyn”.

Toinen palsta-aktivisti, nimimerkki ”näkymätön-ninni” komppaa sinettisormusta:
Ei ole helppoa olla Jumalan lapsi tässä maailmassa. Me olemme usein työpaikoillamme, asuinalueillamme ja jopa perheemme ja sukumme keskellä poikkeuksia. Olemme vieraita ja muukalaisia tässä maailmassa. Kun kaikki ympärillä uskovat toisin, ajattelevat toisin ja pitävät meitä omituisina, voi olla hyvin ahdistavaa olla uskovainen.
Eräässä lehdessä oli artikkeli, jossa kerrottiin Matti ja Teppo -duosta. Siinä Matti kertoi pelästyneensä, kun Teppo tuli uskoon. Ajattelin silloin, että sehän vasta kauheata onkin. Oli tapahtunut jotain todella vaarallista. Teppo oli saanut syntinsä anteeksi ja rauhan sisimpäänsä.
Meitä pidetään tässä maailmassa hulluina, mutta juuri niin on kirjoitettu: ”Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.” (1 Kor. 1:21-24)
Epäuskoisen ympäristön paine on murtanut monen uskon Kristukseen. Eräs kristitty lähti innolla lähetystyöhön muslimimaahan, mutta palasi takaisin muslimina. Hän ei kestänyt tuota ympäristön painetta. Mullahien joka-aamuiset huudot minareeteista ja koko ympäröivän maailman usko Allahiin mursi hänet. Perkele kuiskaa: ”Kun kaikki muut uskovat toisin, miten sinä voisit olla oikeassa.”
Siksi on tärkeätä muistaa, että on kirjoitettu: ”Olemme vieraita ja muukalaisia maan päällä.”

Ninni jatkaa:
”Me odotamme kirjoitusten mukaan sitä uutta maata, jossa kukaan ei enää pilkkaa Jumalaa, kukaan ei pidä meitä hulluina, kukaan ei enää väitä, että maailma on syntynyt sattumalta. Kukaan ei elä vääryydessä ja valheessa. Kukaan ei eksytä toista ja viettele syntiin. Siellä kaikki elävät vanhurskaudessa ja tuntevat Jumalan. Niin on kirjoitettu.”

Taannoin kirjoitin aiheesta kuinka tuo noiden tavoittelema taivas on todella paha paikka. Tuollaista tuo ninnikin haikailee. Omapa on asiansa.

Sinettisormus1 jatkaa:
”Niin tuttua tunnetta, me todella olemme vieraita ja muukalaisia maan päällä, ja se osa meille on luvattukkin Jeesuksen seuraajina ja todistajina.
Eilen illalla kun olin täpinöissäni tuosta Miia Lepistön sanomasta, joka mahtava ja tärkeä onkin, luin sen innolla miehelleni, itseasiassa melkeinpä pakotin hänet kuuntelemaan ja surukseni sain taas kerran todeta, että mieheni kun ei ole uskossa, ei sieltä liiennyt ymmärrystäkään:
- " ... en mä tosta mitää ymmärrä..." Ja poistui hymyillen taas urheilua seuraamaan...
Kiitos ninni noista tuntemuksistasi, minulle hyvin tuttua, ja varmasti muillekkin uskoville.
Onneksi tänäiltana pääsen pitkästä aikaa uskovien kanssa sisarten yhteyteen.”

Edeelliseen liittyen sinettisormus kirjoittaa:
”…meillä on samoin, joskus tuntuu että tapahtuu jotain edistystä ja on kertonut joskus lukevansa raamattuakin, mutta hetkessä tapahtuu käännös ja seinä on taas vastassa ja joskus se tuntuu todella suurelta muurilta, juuri kun olet iloinnut, että nyt, nyt alkaa kasvu, niin kaikki romahtaa, mutta taistelu jatkuu, hiljainen rukous taistelu ja olenhan saanut pestä hänen jalkansakin, niinkuin evankeliumissa sanotaan.... :)”

Tämän jälkeen seuraa Pelastussanoman pölvästin liirumlaarumia. Nimimerkki he-ma kuittaa koko keskustelun:
”Selevä rohveetta on nyt juopununna omien ajatustensa voimajuomasta ja saa taas uskonnollisia väristykssiä. On nuo evoluution tuottamat aivot vielä pikkusen keskeneräiset, mutta nuorisoa kun kuuntelee, niin parannusta tapahtuu jokaisessa sukupolvessa.
Uskonnollisista harhoista kärsivien vanhempien lapset pitäisi ottaa huostaan, tai vaihtoehtoisesti kastroida nämä isät ja äidit jo ennen lisääntymisajatuksia. Perusteena voi käyttää näitä profetioivia kansalaisia, joihin on jo lapsena istutettu usko ja pelko. Nyt aikuisiällä inkkarit sitten putoaa kanootista ihan täysin.”

Keskustelupalstan seuraaminen käy hyvinkin viihteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti