torstai 30. huhtikuuta 2015

Esimerkkejä uskonnollisista harhoista



Muutama päivä sitten kirjoitin uskonnollisista harhoista. Suomi24:n profetiat-osio on loputon harhojen lähde. Tässä muutama esimerkki.

Nimimerkki seurailija1 kirjoitti:
Kiitos sinetti, vaikuttava on näkysi, niin kuin raamatun kohtakin...Valvoin tuntikausia viime yönä, vasen isovarvas oli niin kipeä, se on ennenkin vihoitellut ja rasittu varmaan eilen liikaa maahommissa/kalkin ja apulannan levityksessä..
Eilen tuli hyvä dokumentti televisiosta TV 1 kanavalta, loppui ilta kymmenen jälkeen, se kertoi ääniä kuulevasta miehestä, henkiseti sairastuneesta, 35 vuotiaasa...
Tämä mies on lukenut paljon, on insinööri ja kieliä osaa useita mutta töihin hänestä ei ole, on niin sairas.. Vakava aihe mutta naurunpyrskähdykset tulivat minulta väkisin välillä, en nauranut sydämestäni mutta joskus vaan tuntui niin mielettömältä että ne tulivat väkisin.. Yksi vanhempi potilas kysyi mieheltä että minkälainen lääkistys hänella on? Mies vastasi että illalla väsyttäviä ja aamulla virkistäviä..
Hän kuulee ääniä mutta kaikki äänet eivät ole pahasta, positiivisia ääniäkin kuuluu.. Yksi kohta pysäytti minut kokonaan!.. Mies kertoi että kerran hän kuuli tällaisen äänen: "Älä pelkää rakastan sinua!"..(Tuon lauseen sanoja oli Jeesus!, tunsin katsellessani voimakkaasti niin!).. Mies kertoi että siitä lauseesta hänen pelkotilansa väheni ja loppuivat!!! sekin todistaa Jeesuksesta....
Ohjelmassa ei puhuttu uskosta mutta tuo mies on taivaskelpoinen!(niin uskon).. Menin ohjelman jälkeen nukkumaan ja rukoilin tuon miehenkin puolesta.... Näin näyn: Katettu pöytä ja valkoinen liina.. Jeesus ei ole hylännyt tuota miestä, mies on yksi niistä jotka aterioivat Jeesuksen kanssa eräänä päivänä! Aamen.

Em. nimimerkki jatkoi:
Uskon että lääkityskin on nyt kohdallaan!.. Olin eilen Patric Tiaisen rukousillassa(Word of Faith Churc Finland) ja sen jälkeen on olo ollut niin ihmeen rauhallinen. Ajattelin ensiksi että onkohan tämä oikein sovelias paikka vierailla kun tuntuu että on nuoria niin paljon mutta olihan sielä muutama vanhempikin, tunsinkin muutaman heistä. Pyhähenki osasi juuri sopivasti lääkitä niin vanhan kuin nuorenkin. Ja olihan ilta mahtava, harvoin saa kuulla niin aitoja, täysin raamatun mukaisia saarnoja, yhtään sanasta poikeamattomia. Käyn lääkitsemässä siellä itseäni toistenkin, armonlahjat toimii siellä, odotan jo seuraavaa kertaa Suosittelen muillekkin(he-ma:llekkin Aamen.

Sinettisormus1 kirjoitti:
Kiitos Herralle, voi kunpa pääsisi kokemaan nuo Patrikin kokoukset, ihanaa että sinulla on mahdollisuus niihin, seurailija. Tänään Herra on ollut mahtava ja näyttänyt johdatustaan sillä otimme ystäväni kanssa tänään uskonaskelia ja menimme eräälle vanhalle ihmiselle kylään ja otin mukaani myös ristejä ja kolme niistä löysi uuden kodin. Tämä vanhus otti vastaan yhden niistä ja kerroin hänelle tuon näkyni joka niihin liittyi: - " Se on sanoma Herralta, että se on täytetty."
Vanhus katsoi minuun ja sanoi: - " kiitos, otan tämän mielelläni vastaan ja otan tämän tosissani ja illalla katselen tuota ristiä ja mietin sen sanomaa..."
Voi kuinka olimme iloisia ja siunasimme vanhuksen. Sitten hän halusi tarjota meille kahvit aivan lähellä olevassa kahvilassa ja sen teimme. Kahvilassa Herra vahvisti että tämä käyntimme oli jo ennalta suunniteltua. Joimme kahvia kun kahvillaan tuli kaksi miestä ja iloisina sanoivat: -"kuultiin että täältä saa ilmaiseksi kahvia kun juttelee mukavia ja saa ilmaiseksi orkkideojakin ...."
Kahvilan yhteydessä on myös kukka kauppa. Hymyilin ja sanoinkin ääneen , että todella ilmaiseksi saatiin kahvit kun juteltiin mukavia ja okkideakin oli tuon vanhuksen asunnon ikkunalla, Herra näin vahvisti näiden miesten puheiden kautta, että kaikki oli ennalta suunniteltua, oli hyvä että olimme kuuliaisia ja otimme niitä uskon askelia ja sitä mukaa kun niitä otamme, Herra myös lisää johdatustaan.
Kiitos ja kunnia Jeesuksen Kristuksen!

Sinettisormus1 jatkoi:
.. kun tulin kotiin, ystäväni kanssa, opetin hänelle miten tänne vastaillaan, joten kohta seurailija saamme ehkä lukeakkin jotain viestiä ystävältäni, ehkä piankin ... ja sanon minäkin, Aamen, noille raha asioille jota tuolla ylempänä ninnin kanssa keskustelitte, voi kunpa maailma voisi elää ilman rahaa tai vaihto tavaraa/ valuuttaa.

Seuraili1 kirjoitti:
Just joo, edelleenkin raamattu neuvoo oikein että" Helpompi on kamelin käydä neulansilmästä kuin rikkaan mennä taivasten valtakuntaan". Itse lopetin rahapelit uskoon tultuani juuri tuosta syystä. Kyllä Jumala pitää huolen, jos pelaamme niin silloin olemme kääntyneet ja anoneet pimeyden voimilta rahallista apua ja maailman viettelykset saavat sen jälkeen paikan sydämemen ykkösenä raha vie ja taksi tuo tyyliin..."Missä sinun aarteesi on, siellä on myös sydämesi." Matt. 6:21... En tietenkään ole tuomitsemassa rikkaita, on heissä sellaisiakin joita tarvitaan, en saa muutenkaan tuomita ketään, ei ole oikeuksia, vain Jumalalla on...
Tunnen tästä läheltäni miehen jolla on iso kauppaketju, työllistää paljon ihmisiä ja on avustanut ja lahjoittanut paljon, rahoittanut kristillistä seurakuntaakin tekemällä heille kirkon lähes omilla varoillaan, hän on palavassa uskossa ja hänen sydämensä on muualla aivan kuin rikkauksissa, hän on antanut itsensä ja sydämensä Jeesukselle. Eli en ole kiinnostunut lotto enkä eurojackpotin numeroista, aivan sama mitä ovat, turhuutta kaikki.. Jos kuitenkin voittaisin(joku laittanut nimelläni sisään) niin lahjoittaisin suurimman osan pois, jättäisin vain tähteet itelleni..

Seurailija1 on havaitsevinaan salaliittoja:
Muuten niin hieno päivä synkisty kun eräs Luthersäätiön mies tuli keräämään yhteisvastuu keräystä, keräys itsessään on OK mutta kun tuli puheeksi että olen käynyt eilen Patric Tiaisen rukousillassa niin siitähän se alkoi.. Mies lyttäsi täysin Patricin evankelioinnit ja sanoi että kulje Helluntalaisissa niinkuin tähänkin asti äläkä tuollaisissa uusissa hurmahenkisissä tilaisuuksissa, ne mene ja niitä tulee. Helluntalaisissa on kuulemma raittiimpi oppikin..
Joka kerta tämä sama paska!.. Luterilainen kirkko ja Luther säätiö aina osoittamassa sormellaan.... En voi käsittää näitä arvostelijoita ja aina sama Luterilainen kirkko tai Luther säätiö, ei vapaat suunnat arvostele muita. Kyllä tämä on pakanamaa ja mustien pilvien alla koko kristillinen oppi ainakin luterilaisella puolella. Patric on saanut jopa tappouhkauksia, kukahan niittenkin takana on?.

Seurailija1:
Ja meet kans sinetti!!!!.. Olin äimän käkenä pitkän aikaa kun tuo mies oli lähtenyt.. Miksi näin?.. Mitä Jeesus sanoo kun hänestä riidellään, hänestä on väännetty niin erilaisia käsityksiä.. Melkein itku pääsee. Olisiko parein ettei kävis missään tilaisuuksissa, palvois ihan vain kotona raamattua lukien. Pärjää kun ei välitä luterilaisten sanomisista. Itse olen kulkenut monessa eri seurakunnassa Luthersäätiössäkin vuoden päivät, enkä moiti yhtäkään seurakuntaa missä risti on seinällä. Mistä ihmeestä jotkut löytävät näitä muka vääriä oppeja..
Sinettisormus1:
Eilen illalla kun kävin ihanan päivän jälkeen nukkumaa, sain vielä näyn jossa tuli paloi ja se paloi voimalla, mutta se oli yhtäaikaa väreiltään hyvin kaunis, se paloi kauniin vaaleapunaisin liekein ja siinä oli myös oranssin vivahteita, muuta kuvassa ei ollut kuin palava tuli.... ja sitähän ei tarvitse edes selittää, niin paljon siitä olemme puhuneet... mutta kiittää voimme Herraamme!
Kiios ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Anna Herra heätyksen tulen syttyä yllemme!
Aamen.

Sinettisormus jatkaa:
.. ajattelin että tätä en laita tänne, mutta laitan kuitenkin, sillä aamulla sain myös näyn; siinä oli levitetty liina auki ja sen sisästä löytyi allekkain järjestyksessä kuin paperisuikaleita ja jokaisessa luki jotakin tekstiä, josta en saanut selvää....
Ajattelin sen olevan jotakin taivaallista tekstiä ja tuo kääröliina oli nyt avattu, jossa tuo sanoma on ...
Sinettisormus1:
Aamen, ninni, näin koen myös vahvasti, se on tämän aamun aikana auennut ja auennut lisää, ensin tulee tuo tuli... Jeesus ... hän avaa kirje kääröstä ne seitsemän sinettiä ja näky ilmoittaa ne avatuiksi .... vahvaa sanomaa .... Olemmeko valmiit, rukoillaan jokainen tahoillamme, onko vielä Herralle päivitettävää, sillä aika käy vähiin....

Seurailija1:
Mitäs laitonta Hellarit ovat tehneet tai tämän ketjun aloittaja? Kuka iljettävyyksiä oikeasti jakaa? Jos esim. hellarit viettävät aikaa Jumalaa ylistäen ja toiset(maalliset) ihmiset kapakassa paholaista palvoen niin kuka tekeekään laittomuutta ja iljettävyyttä? Usein nämä kapakassa iltaansa istuneet tekevät hirmutöitä juovuksissa eivätkä muista mitään laitonta ja iljettävyyttä edes tehneensä, karmea herätys putkassa ja pää kipeä.. Tämän ketjun aloittaja palvelee Jumalaa ja rakentaa uskovien yhdessäoloa mutta sinne kirjoituksiensa väliin tulee joiltain ihmisiltä todella ilkeitä välihuomautuksia joissa ei ole mitään tolokkua, ne ovat oikeasti iljettäviä!..Lopettakaa tuollainen,.

Tuo yllä oleva oli vain pieni osa ym. nimimerkkien harhaisuudesta. Jokainen voi lukea profetiat palstalta lisää. Loputonta komiikkaa riittää. Olisipa joskus mielenkiintoista kuula heidän läheistensä kommentteja. Ymmärtääkseni sinettisormuksen ja seurailijan lähimmäiset eivät ole järin uskovaisia. Miltä tuntuu elää täydellisen sekopään kanssa? Mahtaa olla raskasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti