keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Raamatullinen dildo



Hesekielin kirjassa (16:17) kerrotaan raamatullisesta dildosta:
17 Sinä otit kauniit lahjasi, minun antamani kulta- ja hopeakorut, teit niistä miehuuden tunnuksia ja harjoitit haureutta niiden kanssa.”
Edellisestä huolimatta amerikkalaiset kristityt voivat ostaa kristittyjä seksivälineitä täältä. Artikkelin raamatullisista seksileluista voi lukea täältä:
Juttu on aivan hulvattoman hauska.

Hesekielin kirjan kirjoittajalla – olettaen että kirjoittaja on mies – on ongelma isokaluisten egyptiläisten kanssa. Tosin kirjoittaja pistää asian Jahven piikkiin. Joidenkin mielestä Raamattu on kirjaimellisesti totta, joten johtopäätös heidän perspektiivistään on, että Jahve oli suivaantunut miesten suurista kaluista. (Hesekiel 16:26)
”26 Sinä makasit egyptiläisten kanssa, noiden isoelimisten naapuriesi, sinä menit yhä pitemmälle haureudessasi ja herätit minun vihani.”
Hesekielin kirjan kirjoittajalla on pakkomielle prostituoiduista ja miesten kalujen koosto.

Nyt tietenkin joku väittää, että nuo seksuaalisviritteiset Raamatun jakeet tulee lukea vertauskuvallisesti, mutta kuka määrittelee, mitkä jakeet ovat kirjaimellisia ja mitkä vertauskuvallisia. Olisi luullut tuon Pyhän Hengen jo kertoneen uskoville ratkaisun tuohonkin dilemmaan.

Hesekielin kirjasta löytyy kaikenlaista hassua juttua seksistä. Hauskoja lukuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti