keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Markku Vuorista kismittää



Patmoksen pellehermanneista Markku Vuorista kismittää Jaana Pelkosen saama äänimäärä Eduskuntavaaleissa. 

Blogi on luettavissa kokonaisuudessaan tuolta:

Kuinkas ollakaan Markkua kismittää se, että Jaana kannattaa tasa-arvoista avioliittoa. Mikä pakkomielle fundiksilla on homoista? Markku, eikö ole lohduttavaa, että parin vuoden päästä sinäkin voit solmia avioliiton miehen kanssa?

”Jaana on arvoliberaali ja minä arvokonservatiivi.”
Niinkö? Olipa yllätävää…no ei sittenkään.

”Minä vetosin arvokonservatiiveihin ja erityisesti kristittyihin. Sitten tuli vaalit ja tulokset. Jaanasta tuli äänikuningatar. Hän sai 15954 ääntä ja minä 1061.
Jo vaalituloksen perusteella Markulle pitäisi selvitä, että hänen patavanhoillinen poliittinen agendansa ei saa kannatusta nykymaailmassa. 

”Jaanalla ja hänen arvoillaan on kannattajia Helsingissä. Minun arvoilleni ei paljon kannattajia löytynyt Helsingissä.”
Jaanan arvomaailmalla on paljon kannattajia myös muualla Suomessa. Markun arvomaailma taas edustaa taantumusta, kaiken edistyksen kieltämistä. Ei ole ihme, että menneisyydessä pitäytyvät ehdokkaat kärsivät tappioita kaikilla rintamilla. Hyvä niin, edistys antaa toivoa ihmiskunnalle. Ehkä joskus ihmisoikeudet kuuluvat kaikille Markun vastustuksesta huolimatta.

”Ainut ryhmä, joka pitää kristillisiä perusarvoja esillä ovat kristityt. Jos me vaikenemme, niin kohta Suomea johdetaan ja hallitaan muiden arvojen pohjalta.”
Markku, tutki hieman Suomen historiaa. Suomea ei ole koskaan johdettu pelkästään kristillisten arvojen perusteella. Suomen lait heijastavat aika vähän kristittyjen fundamentteja. Sitä paitsi arvot eivät ole kristittyjen monopoli. Arvot voivat perustua muuhunkin kuin Raamattuun.

”Raamattu on meidän perustamme. Jumalan sana kehottaa useissa paikoissa meitä toimimaan ja rukoilemaan asuinpaikkakuntamme ja maamme parhaaksi.
Uskontonne on aiheuttanut ja aiheuttaa niin paljon haittoja, että pelkät haitat riittävät siihen, että julkisen vallan tulee olla uskontoneutraali.

”Eduskuntavaalien tulos on osoitus siitä, että kristittyjen toiminta kansakunnan hyväksi on ollut vähäistä. Asian puolesta on rukoiltu, mutta käytännön toiminta on ollut harvojen käsissä.”
Rukoilua on tutkittu aivan tieteellisesti ja sen on todettu olevan tehotonta. Rukoilijat vain tuntevat tekevänsä jotain rukoilemalla, mutta oikeasti he eivät tee mitään. Rukoilijat siirtävät vastuun tarpeellisista toimista jollekin muulle instanssille, joka tässä tapauksessa on kuviteltu jumalolento. Jotta jotain saataisiin aikaan, tulee myös aktiivisesti toimia päämäärän hyväksi konkreettisella tavalla, eikä tyytyä toiveajatteluun eli rukoiluun.

”Olisiko niin, että uskovien määrä on hurjassa laskussa Helsingin alueella vai onko uni tullut silmään niin, että emme näe tarpeelliseksi vaikuttaa yhteiskunnassa.”
Uskovien toiminta on havaittu yhteiskunnassa haitalliseksi ja tästä syystä ihmiset eivät äänestä uskovia. Olisiko Markku Vuorisen ja kumppanien syytä päivittää ohjelmajulistuksensa tälle vuosituhannelle? 

”Näissä vaaleissa ei Raamatun ja Israelin ystävistä tullut ääniharavia, mutta me jatkamme esirukousta kansamme ja Israelin puolesta, sekä kristillisten arvojen esillä pitämistä, unohtamatta että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.”
Pitihän se ”homoliittojen” tuomitseminen saada sitten tähänkin yhteyteen. Ihmisoikeuksien toteutuminen ei ilmeisesti ole Markku Vuorisen mielestä tarpeellista tai edes suotavaa. Mitä tulee tuohon israelfanittamiseen, niin sekään ei ole tästä enää nykyaikaa. Konfliktin kaikki osapuolet ovat aina väärässä, kun ratkaisuun käytetään väkivaltaa. 

Markku Vuorisen blogikirjoitus on tiivistettävissä yhteen sanaan – muutosvastarinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti