perjantai 24. huhtikuuta 2015

Petri Paavolan maahanmuuttopoliiittinen idiotismi



Viikon surkeimmassa räpellyksessään PePa ryhtyy maahanmuuttopolitiikan asiantuntijaksi.

”Maahanmuutto nostattaa ihmisissä erilaisia tunteita laidasta laitaan. Raamatusta löytyy ratkaisun avaimet maahanmuuttopolitiikalle, sillä Raamatussa on toimiva ratkaisu koskien maahanmuuttoa, jonka noudattaminen poistaa maahanmuuttoon liittyvät ongelmat.”

Tämä PePa argumentti pelkästään hymyilyttää. Aika häiriintynyttä ajattelua, jos todella uskoo tuohon PePan argumenttiin. Mitään Raamatun ulkopuolisia perusteluja ja tutkimuksia asiasta ei esitetä. 

”Raamattu ilmoittaa Jumalan tahdon, joka on että Jumala on asettanut jokaiselle kansalle asumisensa rajat (maanrajat), että he niiden rajojen sisäpuolella etsisivät Jumalaa. Kansojen rajat on asetettu israelilaisten luvun mukaan, sillä Israelin kansa on Jumalan silmäterä, joka tulee pelastumaan Raamatun sanan profetian lupauksen mukaan lopunaikana (jäljelle jäävä jäännös kolmasosa) uskon kautta Herraan Jeesukseen.”

Meritoituneiden juutalaisten arkeologien mukaan Exodusta ei koskaan tapahtunut, joten jo pelkästään tämä nollaa PePan argumentin. Nykymuotoisen Israelin tasavallan ensimmäinen presidentti David Be-Gurion asetti arkeologityöryhmän etsimään ihan mitä tahansa merkkejä Exoduksesta, mutta mitään ei ole vieläkään löytynyt.

”Jokaisen kansan tulisi pysyä heille asetetuissa maa-alueen rajoissa.”
Vai niin. Kansainvaelluksia ei sitten tapahtunut eikä niitä saisi tapahtua?

PePan israelfanittaminen saa surkuhupaisia piirteitä. PePan mukaan Israel on jotakuinkin maapallon keskeisin paikka. Näin saattaa olla aavikkobarbaarien opaskirjan mukaan. PePa sitten tulkitsee mieltymystensä mukaan aavikkobarbaarien mytologiaa. PePa, ei sinua vain pysty ottamaan tosissaan täydellisen idiotismisi takia!

”Raamatun neuvon soveltaminen rikoksiin syyllistyvien maahanmuuttajien kohdalla Uuden Liiton hengessä olisi hyvä ratkaisu, joka ennaltaehkäisee rikollisen aineksen maahanmuuttoa Suomeen.”

PePan argumentin kannalta on suorastaan katastrofaalista, että Suomen rikoslaki on sekulaari, eikä asiaan ole ennakoitavissa muutosta. PePa ilmaiseen implisiitisti, että teokratia olisi jollain tavoin ideaalinen valtiomuoto. Kaikkialla missä sitä on kokeiltu, tuloksena on ollut katastrofi. Ainahan PePa voi haaveilla, mutta se ei muuta faktoja PePan mieltymyksien mukaisiksi.

”Raamatun malli on kansallinen identiteetti, joka auttaa ja vastaanottaa maahanmuuttajia, mutta valtioista ei saisi tehdä monikulttuurisia, koska se tuo mukanaan suuria ongelmia kaikille ihmisille, jotka elävät monikulttuurisessa maassa.”

Niinkö? Raamattu on kyllä vain kertomus yhden muinaisen kansan maagisesti ajattelusta, eikä asiaan liity mitään sen kummempaa: ei ainakaan relevanttia maahanmuuttopoliittista agendaa.

”Raamatun opetuksen mukaan ihmisen on tehtävä parannus ja uskottava Herraan Jeesukseen, jolloin Hän saa syntinsä anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään. Sen tähden Suomessa Jumalan kansa, eli Herran Jeesuksen opetuslapset julistavat evankeliumia Herrasta Jeesuksesta, niin suomalaisille kuin maahanmuuttajille, että he voisivat ottaa vastaan pelastuksen uskon kautta Herraan Jeesukseen.”

PePalta lipsahtaa tässä maahanmuuttopoliittinen idiotismi. Näistä PePan todentamattomista tarpeista on ollut paljon juttua tässäkin blogissa. PePan idiotismi saavuttaa huippunsa, kun hän yrittää sovittaa maagista toiveajatteluaan poliittisen agendan viitekehykseen. 

Seuraavaa PePan idiotismia odotellessa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti