perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hölmöjä näkyjä keskustelupalstalla



Suomi24:n uskonnot ja uskomukset –osiossa palsta-aktivisti, nimimerkki sinettisormus1, näki taas unia ja enteitä. Niillä on nimimerkin mielestä profeetallista arvoa Pelastussanoman pölvästin kompatessa sinettisormusta.
Tämä on jo aika hölmöä:

7.4. eilen, aamuyöllä näin unta. Unesta en juuri muuten muista mitään, mutta tämä kohta jäi mieleen ja sitä olen tässä mutustellut mielessäni. Odotin lasta Putinille, en pitänyt tilanteesta, mutta ei ollut mitään pelkoakaan. Päälläni oli jokin ulkotakki, jota yritin kaksin käsin pidellä kiinni. Sitten Putin tuli katsomaan meitä Suomeen ja hän tuli luokseni ja avasi takkini, tyytyväisen virallinen hymy kasvoillaan, kun näki vauva vatsani ....
Koin tämän unen vertauskuvallisena, jossa meille avautuu uusi huomen, jossa olemme vieraan vallan alla. Muutama vuosi sitten näin unen (2010), jossa olin myös raskaana ja siinä minulle ilmoitettiin että laskettuaikani olisi 25.5. Tuo jäi vahvasti mieleeni, vuosiluvusta ei kerrottu mitään, vain tuo päivämäärä ja sitä olen sen jälkeen tarkkaillut, tulisiko se kertomaan mitään?
Herra olkoon meille armollinen, sinulle, minulle ja koko Suomen kansalle.
Aamen.

Kaikenlaisia unia ja harhoja ihmiset näkevätkin. Ko. nimimerkki on postannut näitä unia ja näkyjä vuositolkulla. Tuo yllä oleva on siitä järkevimmästä. Nuo palstan profeetat sitten hehkuttavat ja heruttavat näitä unia. Teema on lähes aina sama: Venäjä ja Putin; tosin välillä Gorbakin viuhahtanut joukossa.
Vähän myöhemmin sinettisormus jatkaa lisättyään ensin tolkuttoman pitkän rimpsun mitenkään aiheeseen liittymättömiä raamatunlauseita. Siis näin sanoo sinettisormus:

... avaan vielä vähän tuota unta. Raskaus siis kertoo tuosta uudesta, tulevasta ja Putin edustaa siinä tuota vierasta valtaa, joka oli riistänyt raskauden myötä minulta / meiltä vallan, mutta tärkeää on se, että muistamme että tuo on vain maallinen valta ja se ei tule koskettamaan uskovaa joka on antanut itsensä Jeesukselle, siksi en kokenut unessa pelkoa vaikken tilanteesta pitänytkään.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle.
Aamen.

Ja lisää:
Siksi meidän tulee rukoillakkin ja kääntyä Herramme, Jeesuksen Kristuksen puoleen, ettei tuo varoittava ja vertauskuvallinen uni koskaan toteutuisi, sillä aika on paha ja pian voimme huomata että meiltä on riistetty itsenäisyytemme ja valtamme täällä Suomessa ja elämme tuon vieraan vallan alla....
Jotta sinettisormuksen jutut menisivät ihan överiksi, niin tuon em. tekstipätkän jälkeen seuraa taas raamatunlauseita. Lopulta nimimerkki AOAOAOAO lataa:

Hei Sinetti !
Pakko vastata kun kerroit tuosta Putin-unestasi.
Olin tänään aamurukoushetkessä kahden uskovan tuttuni kanssa. Pois lähdettäessä toinen heistä tuli maininneeksi nähneesä unen Putinista. Pyysin häntä kertomaan tarkemmin, ja hän sanoi unessa keskustelleensa Putinin kanssa. Mitään erikoista ei unessa hänen mielestään tapahtunut.
Sitten minä kerroin myös nähneeni noin viikko sitten myös unen Putinista. Tässä näkemässäni unessa keskustelin Putinin kanssa, ja mielestäni yritin vakuutella häntä oikein toimimisesta. Putin ei oikein osallistunut keskusteluun, jotain ympäripyöreää, ehkä välttelevääkin sanoi, kuunteli kylläkin.
Unessani Putinilla oli aika paksuhko punainen talvitakki. Tuossa takissa oli valkoinen numero vasemman rinnan kohdalla, se oli mielestäni 8, tai sitten kaksi pientä nollaa/tai o-kirjainta päällekkäin. Todennäköisesti kuitenkin se oli numero 8. Yritin sitä unessakin tarkemmin nähdä.
Olimme unessa jossain pihalla, ei ollut mielestäni talvi. Kun lopulta yritin vedota Putiiniin, ja mainitsin Jumalan, niin silloin Putin otti valtavan nopean spurtin minusta poispäin, sellaisen 10 mtriä, ja taaksepäin katsoen sanoi, hieman vähättelevä/ilkeäkin/juoni ilme kasvoillaan, " vai Jumala". Unessa Putin näytti hieman pienemmältä ja kaljummalta kuin hän todellisuudessa on.
Putinin tuli heti "eloa", tai reaktiota, kun mainitsi Jumalan, millä muilla sanoilla ei ollut näkyvää vaikutusta.
Tuohon uni päättyi. Itselleni jäi unesta paha vaikutus. En osaa sanoa oliko se Jumalalta.
Viime syksynä eräässä rukoustilanteessa erä uskova nainen sai näkykuvia Putinista, ja hänen jaloissaan pyörivästä, omaa häntäänsä jahtaavasta sudesta.
Rukoilimme tuolloin Putinin puolesta, ja ystäväni sai uuden näyn, jossa sudesta oli karvakasa vain jäljellä.
Ystäväni myös näki tuolloin näyn, jossa oli musta vuori, joka oli peitetty valkealla viitalla. En enää muista liittyikö tuo vuori näky Putiniin, vai johonkin muuhun.
Lopuksi sanon, etten usko todellakaan mihinkään Venäjän hyökkäykseen Suomeen, en nyt enkä myöhemminkään.
Mitä sinun unesi tarkoitti, sitä en tiedä. Saatoi tarkoittaa yhteistä tulevaisuutta Venäjän kanssa, tai sitten paha haluaa tuhota meidän suomalaisten tulevaisuuden. Sitä lapsi yleensä kuvaa, tulevaisuutta, ja samalla myös siunausta, onnea, iloa.

Jos olisin näiden ”uskonsankareiden” lähiomainen, niin olisi aika huolestunut; en Putinista vaan jonkun muun mielenterveydestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti