keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Raamattukritiikkiä 15.4.2015 - kansanmurhat jatkuvat



Joos. 11:1 – 12:24
Kansanmurhat jatkuvat:
”8. Herra antoi heidät Israelin käsiin, niin että se voitti heidät ja ajoi heitä takaa suureen Siidoniin, Misrefot-Majimiin ja itään päin Mispan laaksoon asti. Israelilaiset voittivat heidät, päästämättä pakoon ainoaakaan heistä.
9. Joosua teki heille, kuten Herra oli hänelle sanonut: Heidän ratsujensa vuohisjänteet hän katkoi, ja heidän vaununsa hän poltti tulessa.
10. Sitten Joosua palasi ja valloitti Haasorin, surmaten miekalla sen kuninkaan. Haasor oli muinoin kaikkien näiden kuningaskuntien pääkaupunki.
11. Israelilaiset surmasivat miekan terällä ja vihkivät tuhon omaksi jokaisen siellä olevan, niin ettei jäänyt jäljelle ainoaakaan henkeä. Haasorin Joosua poltti tulella.
12. Kaikki nämä kuninkaankaupungit ja niiden kuninkaat Joosua sai valtaansa. Hän surmasi miekan terällä niiden asukkaat ja vihki heidät tuhon omiksi, kuten Herran palvelija Mooses oli käskenyt.
13. Kukkuloilla olevista kaupungeista Israel ei polttanut ainoaakaan, paitsi Haasorin, jonka Joosua poltti.
14. Kaiken näistä kaupungeista saatavan saaliin ja niiden karjan israelilaiset ryöstivät itselleen. Kaikki ihmiset he surmasivat miekan terällä ja tuhosivat heidät, jättämättä eloon ainoaakaan.
15. Kuten Herra oli käskenyt palvelijaansa Moosesta, niin Mooses oli käskenyt Joosuaa, ja niin Joosua teki. Hän ei jättänyt tekemättä mitään kaikesta siitä, mistä Herra oli antanut Moosekselle käskyn.
16. Joosua valloitti koko tämän maan, Vuoriston, koko Negevin ja koko Goosenin maan, Sefelan ja Araban*, niin myös Israelin vuoriston ja sen kukkulamaat.
17. Hän valloitti alueen Seiriin päin kohoavasta Halakinvuoresta Baal-Gaadiin, Libanoniin ja Bekaanlaaksoon Hermoninvuoren juurelle. Kaikki heidän kuninkaansa hän sai valtaansa ja teloitti heidät.”

Kun tappaminen ei vieläkään riitä, niin lisää seuraa:
”21. Siihen aikaan Joosua meni ja hävitti anakilaiset vuoristosta, Hebronista, Debiristä ja Anabista, koko Juudan vuoristosta ja koko Israelin vuoristosta. Joosua vihki heidät kaupunkeineen tuhon omiksi.”

Luuk. 17:11 – 37
Jeesus kusettaa kuulijoitaan mennen tullen. Metodi on saarnamiesten käytössä vielä nykyäänkin.

Ps. 84:1 – 13
zzz…zzz…zzz

Snl. 13:5 – 6
”5. Vanhurskas vihaa valhepuhetta”
Asia on juuri päinvastoin. Uskovat valehtelevat niin paljon uskonsa nimissä, ettei heihin voi koskaan luottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti